عصاره افرا منشا جدید آنتی بیوتیک

یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه مک گیل کانادا اعلام کرده است که شیره درخت افرا می تواند به عنوان یکی از راه حل های این معضل استفاده شود.

ناتالی تفنکجی Nathalie Tufenkji ، استاد مهندسی شیمی در این دانشگاه به همراه همکارانش در مقاله ای که در مجله Applied and Environmental Microbiology به چاپ رساندند، توضیح می دهند که چگونه عصاره درخت افرا می تواند باکتری ها را نسبت به آنتی بیوتیک ها حساس کند.

مطالعه اخیر نشان داد عصاره فشرده شده درخت افرا می تواند باعث کاهش نرخ رشد باکتری ها در محیط آزمایشگاهی شود. محققان معتقدند این عصاره چنین خاصیتی را در بدن نیز حفظ می کند. همچنین، مشاهدات نشان می دهد که باکتری ها در نتیجه عصاره درخت افرا به آنتی بیوتیک ها حساسیت بیشتری نشان دادند.

محققان امیدوارند با چنین نتایجی بتوان از مصرف بی رویه آنتی بیوتیک و گسترش مقاومت آنتی بیوتیکی در جهان جلوگیری کرد.

منبع

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا