نماینده انجمن کارگزاری آلمان در حوزه کشورهای در حال توسعه معتقد است پیشبرد مسیر صادراتی کردن شرکتهای دان بنیان و فناور، بسترسازی برای تعاملات جهانی از مهمترین چالشهای شرکتهای دانش بنیان در ایران است که در راستای تعامل سازنده با کشورهای سرآمد در این حوزه میتوانند به پیشرفتهای روز به روز در این عرصه دست یابند.
عبدالرضا جزایری نماینده انجمن کارگزاری آلمان در حوزه کشورهای در حال توسعه با بیان این مطلب در گفتگو با خبرگزاری سینا، گفت: ظرفیتهای بالقوه شرکتهای دانش بنیان در عرصه تجارت جهانی با ایجاد تعامل با کشورهای فعال و سرآمد در این حوزه میتواند بالفعل درآید.
بیشتر بخوانید:
گفتگوی خبرگزاری سیناپرس با عبدالرضا جزایری
عبدالرضا جزایری در ادامه با اشاره به برگزاری سومین نمایشگاه دستاوردها و ظرفیتهای شرکتهای دانش بنیان و خلاق که چندی پیش در محل پارک ملّی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی برگزار شد؛ اظهار داشت: حضور شرکتهای دانش بنیان و سطح کیفیت ارائه محصولات مرتبط در این نمایشگاه ارزنده بود و امیدوارم با توجه به ظرفیتهای موجود در مسیر جهانی شدن گامهای موثری بردارند و بتوانند در بستر مناسب همچون نمایشگاه دستاوردها و ظرفیتهای شرکتهای دانش بنیان و خلاق به همکاریهای بینالمللی دست یابند.
نماینده انجمن کارگزاری آلمان در حوزه کشورهای در حال توسعه با اشاره به امضای تفاهمنامه همکاری میان پارک ملّی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی و انجمن کارگزاری آلمان بیان کرد: حضور شرکت های مختلف در این نمایشگاه، نقطه عطف به خصوص برای شرکت های فناوری های نرم و دانش بنیان خواهد بود. با عقد این تفاهمنامه زمینه بسترسازی حضور فناوری های نرم و صنایع فرهنگی ایران در عرصه جهانی فراهم خواهد شد. در این راستا شرکت های که عضو پارک ملّی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی هستند؛ خدمات مهم و موثری در این زمینه دریافت خواهند کرد.
وی با اشاره به سرفصلهای این تفاهمنامه گفت: پیشبرد مسیر صادراتی کردن شرکتهای دان بنیان و فناور، بسترسازی برای تعاملات جهانی به خصوص در کشور آلمان و سایر کشورهای در حال توسعه و شبکه سازی در مسیر جهانی شدن از طریق آلمان از مهمترین سرفصلهای این تفاهمنامه بود و شرکتهای دانش بنیان با توجه به ظرفیتهایی که دارند میتوانند با کشورهای در حال توسعه که تعداد آنها بالغ بر 140 کشور است وارد تعامل شوند.
جزایری ادامه داد: برگزاری تورهای آموزش تخصصی در آلمان و کشورهای در حال توسعه، حضور در نمایشگاههای بینالمللی تخصصی در حوزه فناوریهای نوین در آلمان، برپایی کنفرانسهای مشترک، ایجاد دفتر مشترک تجاری جهت جذب سرمایه از دیگر بخشهای مهم این تفاهمنامه بود.
نماینده انجمن کارگزاری آلمان در پایان با اشاره به مزیتهای رقابتی این همکاری گفت: به اعتقاد من و با توجه به رصدی که در این حوزه انجام دادهام معتقدم بهترین اقدامها در حوزه فناوریهای نوین در 10 سال اخیر توسط شزکتهای دانش بنیان به انجام رسیده است و جوانان باهوش و خلاقی در این مسیر فعالیت میکنند که با توجه به هزینههای پایین در ایران از مزیتهای رقابتی نیز برخوردار هستند و این مهم با توجه به کیفیتی که در حوزه فناوریهای نرم و صنایع خلاق وجو دارد به خوبی میتواند در بازارهای جهانی مانند اروپا حضور پیدا کنند. بنابراین چشمانداز خوبی را برای کشورهای دانش بنیان متصور هستم.