صندوق نوآوری و شکوفایی پایه‌گذار بانکداری دانش‌ بنیان باشد

دکتر سورنا ستاری، نایب رییس هیئت امنای صندوق نوآوری و شکوفایی در دیدار با کارکنان و همکاران صندوق نوآوری و شکوفایی از این صندوق به عنوان آغاز کننده حرکتی جدی و رو به جلو در اقتصاد کشور یاد کرد و افزود: تلاش بسیاری برای شکل‌گیری صندوق نوآوری و شکوفایی صورت گرفت و خوشبختانه به موقع در ذیل بودجه تعریف شد.

وی با تاکید بر ضرورت ترویج تفکر دانش‌بنیان در همه عرصه های کشور اظهار کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی می‌تواند پایه گذار بانکداری دانش بنیان در کشور باشد و حرکت روبه جلو اقتصاد مبتنی بر دانش و فناوری را سریع‌تر پیش ببرد.

نایب رییس هیأت امنای صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان این که صندوق نوآوری و شکوفایی زمینه‌ساز حمایت از اقتصاد فناوری و نوآوری در مقابل اقتصاد نفتی خواهد بود، عنوان کرد: آسیب‌های بسیاری ناشی از نگاه نفتی و دولتی به عرصه‌های مختلف کشور وارد شده است که تغییر نگاه به سوی حمایت از نوآوری و تفکر است.

ستاری پیاده سازی روش‌های جدید حمایت از اقتصاد دانش‌ بنیان را نیازمند فرهنگ‌سازی دانست و ابراز امیدواری کرد: ترویج حرکتی که در صندوق آغاز شده ظرف مدت کم دشوار است اما امیدواریم در آینده به اتفاقات مثبت و اثرگذار منجر شود.

در ادامه این نشست، دکتر بهزاد سلطانی، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به تعامل دوطرفه با شرکت‌های دانش بنیان به عنوان اصلی‌ترین هدف این صندوق، عنوان کرد: همدلی و همزبانی صندوق نوآوری و شکوفایی با شرکت‌های دانش بنیان اولویت اصلی این صندوق در سال پیش رو خواهد بود و تلاش می‌کنیم شرکت‌ها با احساس آسودگی مشکلات خود را مطرح کنند.

وی با بیان این که شعار همدلی و همزبانی را با تعامل هرچه بیش‌تر با شرکت‌ها دنبال می‌کنیم، افزود: سعی کردیم برای این ارتباط ساختاری مشابه یک شرکت دانش‌ بنیان داشته باشیم چرا که شرکت‌های دانش بنیان و صندوق از یک خانواده هستند و در سال همدلی و همزبانی دولت و ملت سعی می‌کنیم در کنار شرکت‌های دانش‌ بنیان و در یک طرف میز باشیم.

سلطانی با بیان این که ارزیابی عملکرد صندوق نواوری و شکوفایی نیازمند گذر زمان است، عنوان کرد: علیرغم این که بیش از دوسال از عمر صندوق نگذشته اما توانسته است عملکرد مثبتی داشته باشد و بسیاری از بخش‌های این مسیر به دلیل تازه بودن این صندوق به تازگی ایجاد شده‌اند.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به تخصیص تسهیلات ساختمان‌دار شدن شرکت‌های دانش‌ بنیان، از اضافه شدن مدیریت عمرانی در صندوق خبر داد و افزود: توانمندسازی شرکت‌ها یکی از اهدافی است که صندوق نوآوری و شکوفایی به دنبال آن است و کمک به ساختمان دار شدن شرکت‌های دانش‌ بنیان یکی از موضوعات مورد توجه صندوق نوآوری و شکوفایی در سال پیش رو خواهد بود.

سلطانی از آغاز وصول مطالبات صندوق نوآوری و شکوفایی از اواسط سال جاری خبر داد و گفت: نظارت یکی از بخش های جدی کار صندوق است و ساز و کار وصول مطالبات و نظارت بر روند تسهیلات ارائه شده به طور جدی‌تری دنبال می‌شود.

 

وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به گسترش فضای دانش‌بنیان شرکت‌های متوسط و بزرگ از افزایش قابل توجه این شرکت‌ها خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود بیش از دو هزار شرکت دانش‌ بنیان به جمع دانش‌ بنیانی‌ها محقق شوند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا