مدیراجرایی یک شرکت دانش‌بنیان مطرح کرد:
خودروهای متصل، راهی برای کاهش هزینه‌های صنعت حمل و نقل

مدیراجرایی یک شرکت دانش‌بنیان در رابطه با اهمیت فعالیت‌های مجموعه موبیکار در حوزه لجستیک گفت: ساخت سخت افزار و نرم افزارهای مرتبط با کاهش هزینه‌های مربوط به صنعت حمل و نقل از مهمترین اهداف این مجموعه است.

علیرضا شارستانی در گفت‌وگو با خبرنگار سیناپرس پیرامون فعالیت‌های مجموعه خود گفت: موبیکار یک شرکت دانش‌بنیان است که در پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف مستقربوده و در حال حاضر حدود 20 نفر نیروی انسانی در این مجموعه مشغول به کار هستند.

به گفته مدیر اجرایی این شرکت، تیم‌های فعال در این مجموعه شامل تیم سخت افزار، تیم نرم افزار و سرور، تیم اندروید، تیم پروتکل ECU ، تیم خودرویی و خدمات پس از فروش هستند.

وی مقوله جذب سرمایه را از مهمترین موضوعات حوزه حمل و نقل و لجستیک دانسته و گفت: متولیان امر و مسوولان مربوطه لازم است برای رونق حوزه لجستیک شرایطی را فراهم کنند که شرکت‌ها و کسب‌وکارهای فعال در این حوزه امکان آشنایی با سرمایه‌گذارها و همچنین، تعامل با شرکت‌های مشابه دیگر را داشته باشند.

شارستانی اظهار کرد: حوزه لجستیک به دلیل ماهیت بین رشته‌ای که دارد، نقش مهمی در رونق اقتصادی و توسعه تجاری کشور ایفا می‌کند و به همین دلیل تعامل و شبکه‌سازی برای فعالان این حوزه مانند هر حوزه اقتصادی کشور بسیار حائز اهمیت است. در این راستا بخش خصوصی و اتاق بازرگانی تهران نقش موثری در این حوزه ایفا کرده است.

ارائه خودروی متصل در ایران از اهداف آینده است

وی ارائه خودروی متصل در ایران را از اهداف آینده مجموعه موبیکار دانسته و گفت: خودروی متصل، خودرویی است که  از طریق شبکه، به سایر خدمات و دستگاه‌ها متصل می‌شود.

شارستانی افزود: خودروهای متصل قابلیت‌های ویژه را به کاربران خود ارائه می‌دهند. به‌عنوان مثال بروزرسانی مستمر ترافیکی، تشخیص موانع و سایر وسیله‌های فیزیکی از راه دور و ارتباطات خودرو با دیگر خودروهایی که قابلیت‌های خودرانی دارند از ویژگی‌های منحصر به فرد این سیستم است.

وی بهبود تجربه رانندگی، ایجاد امنیت بیشتر در رانندگی و کاهش خطاهای انسانی هنگام رانندگی را از قابلیت‌های این طرح دانست و بیان کرد: همچنین، خودروهای متصل آثار اجتماعی، زیست‌محیطی و اقتصادی بیشماری دارند.

گفتنی است، خودرو متصل یا Connected Car به خودرویی اطلاق می‌شود که با استفاده از فناوری‌های ارتباطی و اینترنت امکان ارتباط با شبکه‌های خارج از خودرو را دارد. به این تکنولوژی، خودروی اینترنت اشیا نیز گفته می شود. خودروهای متصل از طریق اینترنت و تکنولوژی‌های بی‌سیم مانند بلوتوث، یو‌اس‌بی، اینفرارد، نقشه‌های دیجیتالی و سنسورهای مختلف با راننده و سایر خودروها، خدمات رانندگی، محتوای سرگرمی و اطلاعات راهنمایی و رانندگی ارتباط برقرار می‌کنند. این فناوری‌ها به کاربران اجازه می‌دهند تا از راه دور به خودروهایشان دسترسی داشته باشند. و اطلاعاتی از جمله موقعیت مکانی خودرو، حالت موتور، میزان سوخت باقی‌مانده، سرعت خودرو، میزان رانندگی اقتصادی و … را به صورت لحظه‌ای دریافت کنند.

پتانسیل‌های حوزه خودروهای متصل برای جامعه، محیط زیست، شکوفایی و رقابت‌پذیری اقتصادهای ملی بسیار متنوع و گسترده است،بنابراین امید است زیرساخت های لازم در این حوزه فعال شود ،زیرا یک از ارکان اصلی  و عناصر مهم شهر هوشمند خودروهای متصل است.

گزارش:نداجوادهراتی

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا