محققان هلندی:مکمل های روغن ماهی اثر شیمی درمانی را خنثی می کند

به گزارش ایرنا از ساینس، نتایج تحقیقات دکتر امیلی وئست (Emilie Voest ) مدیر مرکز تحقیقات سرطان هلند و گروه پژوهشگر این مرکز که چهارشنبه هفته گذشته منتشر شد، این واقعیت علمی را آشکار ساخت که استفاده از روغن ماهی همزمان با شیمی درمانی برای افراد مبتلا به سرطان های مختلف نه تنها مفید نیست بلکه ضرر نیز دارد.

براساس این گزارش، دکتر امیلی و همکارانش در آزمایش های خود ارتباط مستقیمی بین مصرف اسیدهای چرب ماهی و کم شدن میزان کارایی شیمی درمانی در افراد مشاهده کردند. 

دراین آزمایش اسیدهای چرب ماهی شامل چربی های مفیدی هستند که در ماهی های آب های عمیق مانند سالمون و ساردین یافت می شود.

این محققان می گویند: اگرچه این چربی ها برای سلامت افراد ضروری است اما این گونه چربی ها اثر زیانباری بر درمان مبتلایان به سرطان و میزان تاثیر شیمی درمانی آنها می گذارد.

دکتر وئست تصریح کرد:محققان در آزمایش های سال 2011 دریافتند که اسید چرب روند درمانی سلول های سرطانی در موش ها را که از داروهای شیمیایی استفاده می کردند، خنثی کرده بود. 
 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا