کاهش نارسایی قلبی هنگام تولد با مصرف اسیدفولیک

محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا داده های حدود ۶ میلیون تولد نوزاد در کانادا را بررسی کردند. این تولدها مربوط به سال های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۱ بود. در سال ۱۹۹۸، غنی سازی مواد خوراکی با اسید فولیک برای تمام انواع آردها، پاستا و آرد ذرت الزامی شده بود.

در طول دوره مطالعه، در مجموع ۱۱ درصد کاهش در نرخ بروز نقایص مادرزادی قلبی مشاهده شد، اگرچه کاهش در تمامی انواع نقایص قلبی موجود در هنگام تولد مشاهده نشد.محققان دریافتند بیشترین میزان کاهش (بین ۱۵ تا ۲۷ درصد) در نقایص ساختاری قلب، نظیر سوراخ در دیواره قلب یا باریک شدن شریان اصلی (آئورت) که خون را از قلب به بدن می رساند، مشاهده شد.

طبق این یافته ها، هیچ میزان کاهشی در نقایص قلبی ناشی از ناهنجاری در تعداد کروموزوم های نوزاد در هنگام تولد مشاهده نشد.

به گفته محققان، کمبود اسید فولیک در طول بارداری می تواند موجب بروز برخی مشکلات شود. این مشکلات شامل آنمی (کم خونی) و نقایص مربوط به مجرای عصبی است.به گزارش مهر، زنان باید قبل از تصمیم به بارداری مصرف مکمل های اسید فولیک را آغاز کنند چراکه میزان کافی این ترکیب از طریق رژیم غذایی تامین نمی شود.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا