کنگره جهانی علوم و صنایع غذایی برگزار شد

این کنگره با همکاری اتحادیه بین المللی علوم و صنایع غذایی (IUFoST) برگزار شد. این اتحادیه از برنامه ها و پروژه های مختلف برای افزایش ایمنی و امنیت عرضه مواد غذایی در جهان پشتیبانی و حمایت می کند.

محور اصلی کنگره امسال "سبز کردن زنجیره جهانی عرضه مواد غذایی از طریق نوآوری در علوم و صنایع غذایی" بود که از سوی موسسه علوم و صنایع غذایی ایرلند (IFSTI) برگزار گردید.

جان بل از اداره کل پژوهش و نوآوری کمیسیون اروپا، میشله پرچونوک از دفتر مدیریت علمی برنامه تحقیقات انسانی (ناسا)، اشتفان پالتسر از شرکت نستله، سخنرانان اصلی هجدهمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی بودند.

پیش از برگزاری کنگره، شش کارگاه آموزشی ویژه شامل: افلاتوکسین، تولید مواد غذایی تازه، ایمنی جهنی عرضه مواد غذایی، غذا در باورهای مذهبی، قومی و اخلاقی، برنامه کمکی آموزش از راه دور، نشست بخش شیمی محصولات غذایی، برگزار شدند.

در مدت پنج روز برگزاری این کنگره، 181 مقاله از سوی اساتید و پژوهشگرانی از کشورهای آفریقای جنوبی، آلمان، آمریکا، اتریش، اروگوئه، اسپانیا، استرالیا، انگلیس، اندونزی، ایتالیا، ایرلند، ایران، بلژیک، برزیل، چین، دانمارک، سوئد، سوئیس، فرانسه، کلمبیا، کانادا، کنیا، لبنان، مالزی، نروژ، هلند، هند، یونان ارائه شدند.

از ایران، دکتر حمید عزت پناه، دانشیار دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات با ارائه دو مقاله در این کنگره حضور داشت:

Mycotoxin regulations for cereals in North America, Europe and Oceania

Aflatoxin M1 contamination and heavy metals in traditional dried kashk in 12 regions of Iran by HPLC and ICP-MS

 

ترجمه: معصومه سوهانی

 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا