دستگاه نانو شستشوی تجهیزات پزشکی بومی‌سازی شد

شایان شامحمدی اظهار کرد: چهار نفر از پژوهشگران این دانشگاه در رشته‌های مکانیک، برق و پرستاری، دستگاه نانو شستشوی تجهیزات پزشکی را ساختند.وی افزود : ساخت این دستگاه که به شماره 83424 در سازمان ثبت اختراعات و مالکیت‌های فکری به ثبت رسیده، مدت دو سال به طول انجامیده است.

سجاد کریمیان یکی از مجریان این طرح پژوهشی گفت: دستگاه التراسونیک با استفاده از امواج مافوق صوت ذرات چربی و آلودگی‌هایی را جدا کرده و جسم را پاک می‌کند.وی افزود: دستگاه‌های مرسوم ضدعفونی در بهترین شرایط تا 60 درصد ضدعفونی می‌کنند در حالی‌که این دستگاه باعث ضدعفونی 97 درصدی تجهیزات می‌شود .

وی گفت: برای ساخت این دستگاه یکصد میلیون ریال هزینه شده است در حالی که برای وارد کردن هر نمونه خارجی 400 میلیون ریال هزینه می‌شود.

اکبر بخشوده یکی دیگر از مجریان طرح افزود: تمیزی نسبتا کامل، سرعت شستشوی فوق‌العاده زیاد، همزمانی شستشوی قطعات زیاد با هم، قابلیت شستشوی قطعات و مواد با مقاومت سطحی گوناگون، کاهش فوق العاده زیاد هزینه شستشو، مصرف کمتر مواد حلال و شوینده و مهم‌تر از همه، ضرر کمتر برای محیط زیست از مزیت‌های اجرای این سیستم شستشو است .

وی گفت: امکان شستشوی قطعات در زمان بسیار کوتاه ، آسیب نرساندن به قطعات، اجزا و سطوح آن، نیاز نداشتن به کار نیروی انسانی، عملکرد دقیق و قابل اطمینان و شستشوی حفره‌ها، مجراهای تنگ و نیز گوشه‌های غیرقابل دسترس با بازده زیاد، کم مصرف بودن، هم از لحاظ انرژی و هم از لحاظ مواد شوینده و مصرفی و حداقل آلودگی برای محیط زیست از مزیت‌های این دستگاه نسبت به نمونه‌های مشابه است .

وی گفت: این دستگاه را می‌توان در ابعاد خانگی ساخت و برای شستشوی لباس و ظروف استفاده کرد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا