کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ با پیروی از رژیم غذایی گیاهی

 یافته های محققان دانشگاه هاروارد آمریکا نشان می دهد پیروی از رژیم غذایی سالم گیاهی با کاهش ۳۴ درصدی ریسک ابتلا به دیابت مرتبط است، درحالیکه مصرف رژیم غذایی با میزان سلامت کمتر نظیر مواد غذایی همچون غلات تصفیه شده، سیب زمینی، و نوشیدنی های شیرین قندی، با افزایش ۱۶ درصدی این ریسک همراه است.

به گفته محققان، این گونه رژیم غذایی سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان ها، اسیدهای چرب غیراشباع، و میکرومغذی های نظیر منیزیم بوده و دارای مقادیر کم چربی اشباع شده است.

آمبیکا ساتیجا، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این مطالعه نشان می دهد حتی تغییرات جزئی در رژیم غذایی در مسیر پیروی از رژیم غذایی سالم گیاهی می تواند نقش قابل توجهی در پیشگیری از دیابت نوع۲ داشته باشد.»

پیروی از رژیم غذایی گیاهی با مقادیر کم مواد خوراکی حیوانی نیز با کاهش ۲۰ درصدی این ریسک همراه است.

به گزارش مهر، محققان با انجام یک نظرسنجی ۲۰ ساله از بیش از ۲۰۰ هزار زن و مرد متخصص سلامت و پرسیدن از آنها در مورد رژیم غذایی، سبک زندگی، سابقه بیماری، و تشخیص بیماری های جدید مطالعه خود را انجام دادند و به نتایج فوق دست یافتند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا