حلزون ها برای تصمیم گیری تنها به دو سلول مغزی نیاز دارند

محققان دانشگاه ساسکس به تازگی توانسته اند تا به یافته هایی دست پیدا کنند که نشان می دهد که در هنگام انجام تصمیم گیری، تنها یک سیستم مداری تشکیل شده از دو نورون توسط حلزون های آب شیرین مورد استفاده قرار می گیرد. در این تحقیقات دانشمندان به بررسی رفتار حلزون ها در وضعیتی که به دنبال یافتن غذا بودند رفته و میزان استفاده آنها از سلول های مغزشان را ثبت کردند.

این یافته ها می تواند به دانشمندان کمک کند تا بتوانند هسته سیستم های عصبی ای ساختار تصمیم گیری مشابهی را دارند، شناسایی کنند. این امر در نهایت به ما کمک خواهد کرد تا بتوانیم مغزهای روباتیک را بر پای مفاهیم و قوانینی بسازیم که از کمترین میزان اجزای مورد نیاز برای انجام وظایف پیچیده استفاده کنند.

آنها دریافتند که در طول این فرایند، تنها دو نوع از سلول های عصبی در مغز حلزون فعال می شده است. نوع اول یک نورون کنترلی بوده است که به مغز اجازه می دهد تا درک کند که چه زمانی غذا در دسترس قرار دارد. نوع دوم نیز سلول های عصبی ای هستند که سیگنال های انگیزشی را به مغز ارسال می کنند تا وضعیت گرسنه یا سیر بودن، مشخص گردد.

دانشمندان دریافتند که هنگامی که غذا در دسترس نیست، حلزون ها به نحوی عمل می کنند که می توانند بخش عمده ای از انرژی خود را ذخیره کنند. در این میان دکتر گیورگی کمه نس (György Kemenes) در این باره می گوید: «یافته های ما می تواند به دانشمندان کمک کند تا بتوانند هسته سیستم های عصبی ای ساختار تصمیم گیری مشابهی را دارند، شناسایی کنند. این امر در نهایت به ما کمک خواهد کرد تا بتوانیم مغزهای روباتیک را بر پای مفاهیم و قوانینی بسازیم که از کمترین میزان اجزای مورد نیاز برای انجام وظایف پیچیده استفاده کنند.»

منبع: techtimes

ترجمه: آناهیتا عیوض خانی

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا