تاثیر پیاز در بهبود دیابت

پژوهش های جدید نشان دهنده تاثیر مثبت ترکیب  داروی metformin  و عصاره پیاز در بهبود شرایط بیماران دیابتی است . عصاره پیاز در این آزمایش ها به طور مستقیم از خود پیاز استخراج شده و روی موش های ازمایشگاهی ، امتحان شد .

در همین زمینه آنتونی اوژیه Anthony Ojieh سرپرست این تیم تحقیقاتی و از اساتید دانشگاه ایالتی دلتا Delta State University واقع در منطقه آبراکا Abraka در کشور نیجریه اعلام کرد : " ما نیاز به انجام تحقیقات بیشتری جهت شناسائی مکانیسم به وجود آمده توسط عصاره پیاز در بدن بیماران دیابت داریم تا به این وسیله دریابیم به چه دلیل این ماده می تواند میزان گلوکوز و کلسترول خون را کاهش دهد . ما هنوز هیچ توضیح دقیقی برای این موضوع نداریم . "

بر اساس گزارش های منتشر شده ، پژوهشگران در این آزمایش ها ، تعدادی موش را به بیماری دیابت مبتلا کرده و سپس به آن ها داروی  metformin به همراه دوز های مختلفی از عصاره پیاز به میزان 200 ، 400 و 600 میلی گرم به صورت روزانه و به ازای هر کیلوگرم وزن بدن ارائه دادند . در این آزمایش ها مشخص شد که با توجه به افزایش دوز عصاره پیاز ، میزان تاثیرات بیماری دیابت ، اندازه کلسترول و قند خون این موش ها  بین 35 تا 50 درصد کاهش یافت .

پژوهشگران همچنین دریافتند موش های تحت آزمایش قرار گرفته  ای که از میزان بیشتری عصاره پیاز بهره برده بودند ، تاثیرات مثبت بیشتری را شاهد بوده و میزان کلسترول آن ها کاهش بیشتری را نشان می دهد . از سوی دیگر در این تحقیقات مشخص شد که اضافه کردن عصاره پیاز به برنامه غذائی موش های غیر دیابتی منجر به افزایش وزن آن ها می شود در حالی که این موضوع در موش های مبتلا به دیابت مشاهده نشد .

آنتونی اوژیه در توجیه این موضوع اعلام کرد : " پیاز به نوبه خود فاقد کالری بالائی است ولی این ماده غذائی سبب تحریک اشتها شده و به این ترتیب فرد رغبت بیشتری برای خوردن پیدا کرده و وزن وی بالا می رود . "

در خاتمه لازم به توضیح است که نتایج این آزمایش ها در آخرین نشست سالانه انجمن غدد درون ریز سن دیگو – کالیفرنیا ENDO 2015, the annual meeting of the Endocrine Society in San Diego, California ارائه شده است .

منبع

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا