تهدید سلامت روان با استرس های محیط کار

دکتر ايرج حريرچي گفت: در كارهايي كه مشاركت بيشتر دستگاه هاي دولتي و بخش خصوصي را مي طلبد، تجربه خوبی نداريم و دچار اختلافات هستیم، زيرا سرمايه اجتماعي ضعيفی داريم و منافع فردی، حقوقی و سازماني را به مباحث ديگر ترجيح مي دهيم که البته دود اين اختلافات به چشم مصرف كننده و جامعه كارگر مي رود.

وي با اشاره به روز جهاني ايمني و سلامت كار و شعار «استرس محیط کار، چالش همگانی» خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات بسیار شایع حوزه روان در جامعه مربوط به استرس های محیط کار است که مي تواند ناشي از شرايط كاري، ارتباط كاركنان، شخصيت كاركنان و كارفرما، وظايف شغلي، امنيت شغلي و تغييرات سريع بدون ايجاد آمادگي در سازمان ها باشد.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: استرس ها و مشکلات رواني شغلي، ناشي از پاسخ رواني و اجتماعي فرد شاغل در هنگام مواجه با مشكلات است که در صورت توجه و همکاری بیشتر بخش دولتی و خصوصی قابل برطرف شدن است.

حريرچي گفت: برای کنترل و حفظ آرامش روانی در جامعه بايد همه به معيارهاي وزارت بهداشت براي كنترل و حدف عوامل تهديدكننده سلامت در اجتماع و محيط كار و مقررات عمومي حاکم بر آن توجه داشته باشیم؛ ما نمی توانیم تنها به فعالیت های دولت در این زمینه اکتفا کنیم و کمک بخش غيردولتي و سازمان هاي مردم نهاد نیز بسیار حائز اهمیت است.

معاون کل وزارت بهداشت تصريح كرد: بايد اشكال جديد سازمان هاي كاري و تغييرات وسيع در مشاركت شركت هاي بزرگ ايجاد شود و به سالمندي، وضعيت جديد بازار كار، بحران و ركود اقتصادي و عدم امنيت شغلي، توجه ويژه صورت گيرد.

به گزارش مهر، وی در پایان گفت: این مشکلات در فرد و اجتماع، در همین سطح باقی نمی مانند و در صورت عدم توجه مي توانند مقدمه بروز رفتارهاي پرمخاطره از جمله مصرف سيگار، مواد مخدر و رژيم غذايي نامناسب را فراهم كنند که این کنش ها و واکنش ها هزينه هاي بالايي را برای جامعه به همراه خواهند داشت

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا