مرکز تحقیقات ایمنی غذا و دارو در تبریز تاسیس شد

مرکز تحقیقات ایمنی غذا و دارو در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز با موافقت وزیر بهداشت ایجاد شد. 

دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان در نامه ای به دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به استناد رای صادره در دویست و پنجاه و یکمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور با تاسیس این مرکز در تبریز موافقت اصولی خود را اعلام کرد.

دکتر نجفی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اعلام این خبر گفت: هدف اصلی مرکز تحقیقات ایمنی غذا و دارو را انجام پژوهش های کاربردی برای ارتقا کیفی محصولات غذایی و آرایشی و بهداشتی و دارویی استان آذربایجان شرقی است.

دانشگاه علوم پزشکی تبریز دارای پژوهشکده های بیومدیسن (زیست پزشکی)، سلامت قلب و ریه، مدیریت عوامل خطر بیماریهای شایع  و مرکز رشد واحدهای فناور فراورده های دارویی است.

این دانشگاه همچنین دارای مراکز تحقیقاتی از جمله مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، سل و بیماریهای ریوی، قلب و عروق، آموزش علوم پزشکی، سلامت زنان، سلامت کودکان، عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، گوارش و کبد، طب فيزيكی و توانبخشی است.

همچنین مراکز تحقیقاتی از جمله بیماریهای عفونی و گرمسیری، علوم تغذیه، علوم اعصاب، نارسایی مزمن کلیه، بیماری های بافت همبند، سلولهای بنیادی،  روانپزشکی و علوم رفتاری و فلسفه و تاریخ پزشکی از دیگر مراکز تحقیقاتی این دانشگاه است.

به گزارش مهر، دانشگاه علوم پزشکی تبریز دارای مراکز مدیریت دانش با عناوین علوم اعصاب ایران، روماتولوژی، تروما، غدد ومتابولیسم ایران، یوروگاینکولوژی و بیماریهای کودکان و  قطب علمی و آموزشی مدیریت سلامت ایران است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا