این روغن بلوغ فرزندانتان را زودرس می کند

بسیاری از افراد بر این باورند که با اضافه کردن روغن سویا سبب سالم‌تر و مغذی شدن وعده‌های غذایی می‌شوند در حالی که سخت در اشتباه هستند.
 
روغن سویا از جمله روغن‌هایی است که در پخت بسیاری از غذاها کاربرد دارد در حالی که این روغن یکی از خطرناک‌ترین موادی است که از جمله غذاهای فرآوری شده محسوب می‌شود. گفته می‌شود که روغن سویا می‌تواند خطرناک و در واقع سمی باشد. روغن سویا برای تولید شدن تحت مراحل زیادی قرار می‌گیرد تا قابل‌خوردن شود.
 
مصرف مقادیر زیادی از روغن سویا می‌تواند سبب تولید هورمون استروئید در بدن شود و به همین علت خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را در افراد افزایش می‌دهد و همچنین موجب بلوغ زودرس در دختران می‌شود و رشد فیزیکی را در پسران نوجوان به تاخیر میندازد.
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ علاوه بر این، شماری از روغن‌های سویا از نظر ژنتیکی دستکاری شده‌اند و در بازار عرضه می‌شوند و افراد ناآگاهانه و بی‌خبر از آن‌ها استفاده می‌کنند و به سلامتی خود آسیب می‌زنند. از طرف دیگر شیر سویا به جای شیر مادر پیشنهاد می‌شود اما به طور کلی محصولات سویا به علت مراحل تولید بیشتر از فایده به بدن ضرر می‌رساند و استفاده از آن‌ها توصیه نمی‌شود. در صورت استفاده قبل از اقدام به خرید از فرآیند تولید آن اطمینان حاصل کنید.
No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا