کم خوابی با مراجعه به شبکه های اجتماعی در فضای مجازی ارتباط دارد

 در این مطالعه که گزارش کامل آن در ماه می منتشر خواهد شد، میزان استفاده از رسانه های اجتماعی که می تواند موجب بی خوابی افراد شود، مورد توجه قرار نگرفته، بلکه محور تحقیق میزان استفاده از رسانه های اجتماعی همچون فیسبوک توسط افراد کم خواب است. 
براساس این مطالعه، کاهش میزان خواب در کاربران تاثیر مستقیمی روی افزایش تندمزاجی، بیقراری، سرگردانی در میان صفحات وب و همچنین حواس پرتی انها دارد. 
'گلوریا مارک' استاد انفورماتیک دانشگاه UCI گفت: وقتی کم می خوابید، بیشتر در معرض ابتلا به حواس پرتی هستید. هنگامی که دچار حواس پرتی شدید، چه کاری انجام می دهید؟ به فیسبوک مراجعه می کنید. 
در این مطالعه، 76 دانش آموز فارغ از جنسیت، سن و رشته تحصیلی آنها در نظر گرفته شدند و برای ثبت زمان و مدت استفاده این افراد از رسانه های اجتماعی، حسگرهایی روی رایانه ها و تلفن های همراه آنها قرار گرفت. همچنین از این افراد در مورد میزان خستگی آنها پرسش هایی به عمل آمد. 
به گزارش ایرنا از یونایتدپرس، محرومیت از خواب اثرات نامطلوبی روی اقتصاد دارد، زیرا به افزایش حوادث در محل کار و سوانح رانندگی منجر می شود. در صورتی که کارشناسان بتوانند اثرات مخرب کم خوابی را بهتر شناسایی کنند، می توانند محصولات و فناوری بهتری را برای رفع این معضل به کار گیرند. 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا