اعزام هیات ایرانی به مولداوی برای شناسایی فرصت های تجاری فاوا

به گزارش سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور ضمن ابراز علاقه مندی در خصوص برقراری روابط تجاری میان دو کشور در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، گفت: این روش فرصت تجاری مناسبی را برای شرکت های دو کشور فراهم می کند، 
ناصر علی سعادت افزود: این سازمان نیز هماهنگی های لازم را برای اعزام تیمی منسجم از شرکت های علاقه مند انجام می دهد تا با برقراری تعامل دوجانبه مسیر تجارت میان دو کشور ایجاد و تسهیل شود.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور در نشست با رئیس انجمن شرکت های IT کشور مولداوی، قوانین و روندهای سرمایه گذاری خارجی در کشور را برای وی توضیح داد و او را از وجود قانون تشویق و حمایت از سرمایه گذاری (FIPPA) مطلع ساخت. 
سعادت با اشاره به وضعیت مناسب کشور در زمینه پروانه ها و صدور مجوزهای فعالیت در حوزه فاوا در کشور، گفت: دولت در چند سال اخیر با افزایش چند برابری پهنای باند و اتخاذ سیاست های جدید در زمینه صدور پروانه های جدید FCP در حوزه ارتباطات ثابت و همین طور با ایجاد فضای مناسب برای سرمایه گذاری در بخش دیتاسنترها برای تولید سرویس های متنوع شرایط مناسبی را برای فعالیت در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور ایجاد کرده است.
وی به سابقه طولانی فعالیت در حوزه نرم افزار در کشور اشاره کرد و افزود: در حوزه نرم افزار نیز شرکت های ایرانی در زمینه تولید راهکارهای بومی به خصوص در زمینه امنیت اطلاعات و فناوری اطلاعات که از حساسیت بالایی برخوردار است، فعالیت می کنند. 
رئیس انجمن شرکت های IT مولداوی نیز با اشاره به امکانات کشورش، افزود:مولداوی ازنظر وسعت و جمعیت کوچک است و همین مزیتی را ایجاد می کند تا بسیاری از طرح های بزرگ فناوری اطلاعات و ارتباطات در دنیا ابتدا به صورت پایلوت در کشور مولداوی اجرا شود و همین مسئله ای است تا این کشور در این حوزه رشد و پیشرفت قابل ملاحظه ای را تجربه کند.
کانو بابیان اینکه انجمن شرکت های IT کشور مولداوی از سال 2008 تاسیس شده است به اهداف و برنامه های این انجمن اشاره کرد و افزود: هدف انجمن ما توسعه صادرات، برقراری تعاملات بین المللی، ارتقا شرایط تجاری، بهبود وضعیت اقتصادی و تامین منافع در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور مولداوی است و این هدف ها را بازارهای جهانی دنبال می کنیم.
او با اشاره به شرایط مساعد همکاری میان دو کشور گفت: فرصت های مناسبی برای تعامل و برقراری ارتباط دوجانبه میان دو کشور ایران و مولداوی وجود دارد که با برقراری تعامل بیشتر، شناسایی و سپس تقویت شوند.
در ادامه این نشست قرار بر این شد تا ضمن انجام هماهنگی های لازم هیاتی از شرکت های عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور برای بازدید از امکانات و فرصت های سرمایه گذاری و تجاری کشور مولداوی در اردیبهشت ماه اعزام تا مسیرهای تجارت میان دو کشور برقرار شود. 
نحوه همکاری، شناسایی فرصت ها و امکانات سرمایه گذاری و حضور شرکت های علاقه مند از کشور مولداوی در ایران در نشست رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، عضو شورای مرکزی و رئیس کمیسیون بین الملل سازمان نصر کشور و رئیس انجمن شرکت های IT مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا