تلاش محققان پژوهشگاه پلیمر برای ساخت رگ مصنوعی

 دکتر شکرالهی از محققان گروه سامانه‌های نوین دارویی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ، سنتز پلیمر، ساخت غشاء و ساخت قطعات پزشکی را از فعالیتهای تحقیقاتی این گروه ذکر کرد و گفت: سنتز پلیمرها یکی از اساسی‌ترین فعالیتهای این گروه پژوهشی است چرا که پلیمرهای زیست تخریب‌پذیر در حوزه‌هایی چون دارورسانی هدفمند از جایگاه خاصی برخوردار است از این رو فعالیتهای ما بر روی این حوزه متمرکز شده است.

وی سنتز کوپلیمرلاکتاید کلایکولاید را از جمله طرح‌های کلان این گروه پژوهشی نام برد و افزود: در این گروه ما توانستیم با اجرای چندین پروژه تحقیقاتی و اجرای یک پایان‌نامه دکتری اقدام به تولید این نوع پلیمر کنیم.

شکراللهی با اشاره به رشد 50 درصدی بازار غشاهای تفلونی از سال 2012 تا 2017 خاطرنشان کرد: از دیگر کاربردهای این نوع غشاها ساخت بافت‌های استخوانی برای ایمپلنتهای دندانی است.

این محقق ساخت غشاهای سخت برای اهداف تولید فیلتراسیون را از دیگر زمینه‌های تحقیقاتی ذکر کرد و یادآور شد: خط تولید این نوع غشاها نیز در حال راه‌اندازی است.

محقق پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی با اشاره به اقدامات این گروه پژوهشی در زمینه ساخت قطعات پزشکی و مهندسی بافت نیز گفت: تولید لنزهای تماسی از جمله زمینه‌های تحقیقاتی است که در این حوزه موفق به ساخت لنزهای تماسی با قابلیت جذب آب کمتر از 5 درصد شدیم.وی ساخت داربست‌های مهندسی بافت را از دیگر زمینه‌های تحقیقاتی گروه سامانه‌های نوین دارویی پژوهشگاه پلیمر نام برد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا