تایید سیب‌زمینی تراریخته جدید از سوی سازمان غذا و داروی آمریکا

این سازمان اعلام کرد که این نوع سیب‌زمینی‌ها از نظر مواد تشکیل دهنده، ایمنی و پارامترهای مرتبط دیگر با هیچ سیب‌زمینی دیگر یا مواد غذایی تهیه شده از سیب‌زمینی که در حال حاضر در بازار هستند، تفاوتی ندارد.

این نوع سیب‌زمینی چهار منفعت عمده برای سیب‌زمینی‌کاران، فرآوری‌کنندگان و مصرف‌کنندگان دارد که از آن جمله می‌توان به "کاهش لکه‌های سیاه و کوفتگی"، "کاهش آسپاراژین"، "مقاومت به پاتوژن‌های بادزدگی" و "بالا بردن ظرفیت‌ ذخیره مواد غذایی در سرما" اشاره کرد.

این ویژگی‌های برجسته در اثر انتقال ژن‌ها از سیب‌زمینی‌های وحشی و زراعی به دست آمده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا