آزمایش علمی با آلومینیوم مذاب و گوشت + فیلم

آلومینیوم مذاب می تواند منجر به سوختگی شدید در بدن انسان شود ولی این سوختگی تا چه اندازه و تا چه عمقی بر روی گوشت انسان تاثیر خواهد گذاشت؟ در این گزارش ویدیویی مشاهده خواهید کرد که چگونه در یک آزمایش علمی، تاثیر این ماده بر روی یک تکه گوشت استیک بررسی شده است.

نکته جالب اینجاست که این آلومینیوم مذاب تنها تا عمقی نزدیک به یک میلیمتر، حرارت را به درون گوشت انتقال می دهد که این امر نشان دهنده تغییر ساختار لایه خارجی گوشت در مواجهه با این حرارت است.

در این فایل ویدیویی می توانید چگونگی شکست ناپذیری تکه ای گوشت را در برابر این فلز مایع مشاهده کنید. همان طور که می بینید قطعه ای از این گوشت می سوزد و به رنگ قهوه ای در می آید اما آلومینیوم مذاب نمی تواند وارد آن شده و خود را به اشکال خاصی در بیاورد.

علاوه بر این انجام دهنده این آزمایش نشان می دهد که اگر بخواهید یک تکه استیک را در حوزچه ای از فلزات مذاب بپزید باید انتظار وقوع چه اتفاقی را داشته باشید. با این وجود باید به یاد داشته باشید که انجام این آزمایش در محیط خانگی ایده چندان جالبی نیست.

نکته جالب اینجاست که این آلومینیوم مذاب تنها تا عمقی نزدیک به یک میلیمتر، حرارت را به درون گوشت انتقال می دهد که این امر نشان دهنده تغییر ساختار لایه خارجی گوشت در مواجهه با این حرارت است.

منبع: Gizmodo

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا