کنفرانس تحقیقات علوم و صنایع غذایی برگزار شد

این کنفرانس با محور "ارائه راه‌حل‌های پایدار برای جامعه و اقتصاد جهانی" از سوی فدراسیون علم و فناوری صنایع غذایی اروپا (EFFoST) سازماندهی شده بود. 

تحقیقات پایه در مهندسی صنایع غذایی، توسعه پایدار محصول، کاهش مصرف انرژی، آب و تولید زباله در زنجیره صنایع غذایی، میکروبیولوژی صنایع غذایی، علم مواد برای بهبود تغذیه، پیشرفت در تحقیقات و برنامه‌های کاربردی صنایع غذایی، پیشرفت در بسته‌بندی موادغذایی، کیفیت موادغذایی از دیدگاه علم، صنایع غذایی و جامعه، مهمترین محورهای کنفرانس را تشکیل می‌دادند.

ریاست این کنفرانس برعهده پروفسور پتروس تائوکیس از دانشگاه ملی صنعتی آتن (NTUA) بود. الکه آنکلام از مرکز تحقیقات کمیسیون اروپا، گوستاو باربوسا دانشگاه ایالتی واشنگتن، دیتریش کنور از دانشگاه فنی برلین، لیلیا آرنه از موسسه غذا و بیوتکنولوژی SIK سوئد، سخنرانان مدعو بیست و نهمین کنفرانس نوآوری و تحقیقات علوم و صنایع غذایی بودند.

طی سه روز برگزاری این کنفرانس، 204 پوستر و 224 مقاله از سوی محققان، پژو هشگران، اساتید و دانشجویانی از کشورهای آمریکا، آلمان، آلبانی، آرژانتین، آفریقای جنوبی، انگلیس، اتریش، ایتالیا، ایران، ایرلند، اسپانیا، اندونزی، الجزایر، اردن، بلژیک، بلغارستان، برزیل، پرتغال، پرو، ترکیه، تایلند، تونس، چک، چین، دانمارک، رومانی، روسیه، ژاپن، سوئیس، سوئد، سنگاپور، شیلی، صربستان، عمان، عربستان، غنا، فرانسه، فنلاند، قزاقستان، قبرس، کانادا، کره جنوبی، کلمبیا، لهستان، مکزیک، مالزی، مجارستان، ماداگاسکار، نروژ، نیوزلند، نیجریه، هلند و یونان ارائه شدند.

از ایران، دکتر انور شلماشی از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با ارائه پوسترهای:

Continuous ultrasound-assisted extraction of oil from walnut kernels & RSM optimization

Continuous ultrasound-assisted extraction of oil from mango seed kernels & RSM optimization

Continuous ultrasound-assisted extraction of oil from rice bran & RSM optimization

سیحون، برزگر، علیشهری از دانشگاه تربیت مدرس با ارائه پوستر:

Effects  of   gamma  irradiation  on  physicochemical  properties  and  microbial  activities  of  Iranian  saffron

جعفرپور، هاشمی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با ارائه پوستر:

Rheological and microstructural properties of beef emulsion sausage incorporated with different percentage of fish fillet mince

عسگری، ثقفی، زائری، قربانی گرجی، زرگران از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس و دانشگاه شهید بهشتی با ارائه پوستر:

The effect of carboxymethyl cellulose and xanthan gum mixture on rheological properties of orange nectar

عزت پناه از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات با ارائه مقاله:

The worldwide mycotoxins regulations in cereals

نوشاد، محبی، کوچکی، شهیدی از دانشگاه فردوسی مشهد با ارائه مقاله:

Microencapsulation of vanillin by layer-by-layer electrostatic deposition technique

همچنین از تاریخ 9 تا 13 نوامبر و در حاشیه برگزاری این کنفرانس، 5 کارگاه آموزشی ویژه از سوی فدراسیون علم و فناوری صنایع غذایی اروپا (EFFoST) برگزار شدند.

مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس در شماره ویژه مجله Innovative Food Science & Emerging Technologies منتشر خواهند شد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا