عصاره انار برای پیشگیری از بیماری‌ قلبی کافی نیست

 در مطالعات پیشین آمده است که انار می‌تواند در پیشگیری از بیماری‌های قلبی نقش داشته باشد اما بررسی‌های جدید حاکی از آن است که عصاره این میوه تاثیری بر بیشتر فاکتورهای خطرزای قلبی – عروقی ندارد.

همچنین پزشکان در بررسی‌های گذشته دریافته بودند که آب انار رشد سلول‌های سرطان پروستات را کند می‌سازد و با باکتری‌ها و پوسیدگی مقابله کرده و همچنین با سود رساندن به بیماران دیابتی، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

هرچند در بررسی جدید متخصصان به مطالعه روی 33 بیمار همودیالیزی پرداختند که به طور کلی بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی بودند. همچنین تاثیر اکسیداتیو آب انار و دیگر فوائد آن را که انتظار می‌رفت مانع بروز بیماری‌های قلبی شود، تست کردند.

این 33 بیمار که زیر 30 سال سن داشتند کمتر از سه ماه پیش از شروع مطالعه سه بار در هفته همودیالیز شده بودند و روزانه برای مدت شش ماه 1000 میلی‌گرم کپسول حاوی پلی فنول انار مصرف کردند.

به گزارش ایسنا، در حالی که پزشکان دریافتند میزان فشارخون بیماران کاهش پیدا کرده اما عصاره انار هیچ تاثیری روی التهاب، قدرت اکسیداتیو یا قدرت ماهیچه‌ای این افراد نداشته است. همچنین عصاره این میوه روی شاخص‌های خطرزای بیماری‌های قلبی عروقی یا عملکرد جسمی بیماران بی‌تاثیر بوده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا