برگزاری کنفرانس مهندسی شیمی و صنایع غذایی

هدف از برگزاری این کنفرانس، ترویج پژوهش و فعالیت‌های تحقیقاتی در حوزه مهندسی شیمی و صنایع غذایی، تبادل آخزین اطلاعات و دستاوردها، گسترش همکاری بین صنعت و دانشگاه عنوان شده است.

محمدرضا علیزاده از موسسه تحقیقات برنج ایران، میواکو هوسودا از دانشگاه توکیو ژاپن، چان جین پارک از دانشگاه ملی اینچئون کره جنوبی، چی وای کان از دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ، اعضای کمیته فنی- تخصصی کنفرانس ICCFE2016 را تشکیل می‌دهند.

برخی از محورهای این کنفرانس عبارتند از:

مهندسی محیط زیست و توسعه پایدار

فناوری نانو

پلیمرهای هوشمند

SCF بعنوان جایگزین حلال

اصول مهندسی شیمی

مهندسی واکنش شیمیایی

طراحی مواد شیمیایی

پدیده‌های کلوئیدی

مایعات یونی

مهندسی صنایع غذایی

بیوتکنولوژی مواد غذایی

مهندسی ماکرومولکولی

پردازش مواد پیشرفته

آخرین مهلت ارسال مقالات 20 دسامبر (29 آذر) اعلام شده است. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت کنفرانس مراجعه کنند.

 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا