هزینه ثبت اختراع دانشجویان را بر عهده می گیریم

سورنا ستاری در افتتاحیه سومین جشنواره زیست فناوری با بیان اینکه در حال حاضر اولویت های ما نانو، بایو، علوم شناختی و آی سی تی و در کل (NBIC) است، عنوان کرد: یکی از وظایف ما در معاونت علمی ایجاد پلتفرم و زیرساخت مناسب در حوزه زیست فناوری است. 

وی افزود: زیست فناوری موضوعی است که در دنیا اقتدارآفرین است لذا باید در ایران نیز در دستور کار قرار گیرد و پیگیری شود. معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تصریح کرد: البته در حوزه بایو وضعیت بدی نداریم اما در بخش تجاری سازی پیشرفت خوبی نداشته ایم. در برخی زمینه های این حوزه تلاش های زیادی شده است. 

وی افزود: بایو یکی از پایه های اصلی است که معاونت علمی در بخش پژوهش های مرز دانش از آن حمایت هایی داشته است و آمادگی داریم در حوزه تجاری سازی نیز از بایو حمایت داشته باشیم. 

به گزارش مهر،ستاری عنوان کرد: ما در اجرای قانون شرکت های دانش بنیان معافیت هایی از جمله معافیت های گمرگی، مالکیتی، استقرار شرکت ها در ۱۲۰ کیلومتری شهر و … عملی کرده ایم و تا حدودی اجرایی شده اند اما اکنون از لحاظ فرهنگی عقب هستیم چراکه در کشوری که بر پایه نفت شکل گرفته جا انداختن فرهنگ شرکت های دانش بنیان سخت است.

وی با اشاره به برنامه های پیش رو افزود: مرجعیت علمی و چاپ مقالات در نیچر و ساینس از برنامه های ما است لذا بنا داریم حمایت هایی در این خصوص داشته باشیم و هزینه ثبت اختراع ( پتنت) دانشجویان را برعهده بگیریم. 
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: در حال حاضر آشنایی بازار با ثبت پتنت وجود ندارد و به ازای هر ۸ سطر مقاله، یک سطر پتنت داریم که این نشانه خوبی نیست.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا