پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در تحقیقات مولکولی زعفران پیشرو است

 دکتر مسعود نجف نجفی با بیان این مطلب گفت: این پژوهشکده با بیش از 30 سال تحقیق و پژوهش در زمینه زعفران به عنوان مرجع تحقیقاتی بزرگ کشور، دارای اثر بخشی بالایی در افزایش راندمان و کیفیت این محصول بوده است.

وی ادامه داد: از این رو پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به عنوان یک مرکز تحقیقاتی ملی در حوزه صنایع غذایی، یکی از سیاست های راهبردی خود را بر محور تحقیقات زعفران با بهره گیری از تکنولوژی های نو مانند زیست فناوری تدوین کرده است. این فعالیت ها در راستای اهداف کلان کشور و در حمایت از صنایع داخلی انجام شده اند.

به گزارش ایسنا،نجفی با بیان اینکه پژوهشکده علوم و صنایع غذایی را می توان به عنوان اولین مرکز پژوهشی کشور در حوزه تحقیقات مولکولی زعفران معرفی کرد گفت: این پژوهشکده بخشی از فعالیت های تحقیقاتی خود را در زمینه شناسایی زعفران ایران در سطح ژنتیک ملکولی قرار داده و در همین راستا پروژه ای برای بررسی خصوصیات ملکولی و بیوشیمیایی ژن های درگیر در بیوسنتز کروسین زعفران با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری در دست اجرا دارد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا