توان تولید سالانه 250 هزار تن کمپوست توسط سازمان مدیریت پسماند

 دکتر جعفری با اشاره دراین باره خاطر نشان کرد: در سال گذشته متوسط پسماند خانگی شهر تهران که قابلیت پردازش و استحصال مواد آلی را داشته حدود 5700 تن در روز بوده و این رقم حاکی از آن است که با در نظر گرفتن نحوه و روش تهیه کمپوست، در سال گذشته توانایی تولید به میزان 250 هزار تن کمپوست درجه یک و دو بر اساس دانه بندی وجود داشته است.

مدیرعامل سازمان پسماند با تاکید بر خواص خوب کمپوست از قبیل اصلاح کننده بافت خاک، جذب رطوبت، استفاده در بیابان زدائی به عنوان مالچ های طبیعی به جای مالچ های نفتی به منظور جلوگیری از تولید ریز گردها و…اظهار داشت: میزان تقاضای پایین خریداران و مصرف کنندگان به دلیل عدم آشنائی با مزایای کمپوست سبب شده که استفاده از کودهای یارانه‌ای شیمیایی ویا استفاده سنتی از انواع کودهای دامی بعضاً غیر بهداشتی و نامناسب طی سالیان گذشته به عنوان رقیب اصلی کاهش مصرف انواع کمپوست‌ها در کشور مطرح شود؛ بطوریکه مقداری از کمپوست تولیدی بصورت کمپوست ناخالص و آماده پالایش در مجموعه به صورت دپونگهداری شده تا درصورت افزایش تقاضا و بهبود بازار مصرف؛ پالایش و به متقاضیان عرضه شود.

دکتر جعفری در ادامه با اشاره به ظرفیت اسمی خطوط پالایش کمپوست و همچنین تولید خالص کمپوست در دو سال گذشته افزود: آمارخروج کمپوست در سالهای 92 و 93 رقم 70هزار تن در هر سال بوده که این رقم تحت عنوان تولیدخالص عنوان شده است.

به گزارش ایسنا،مدیرعامل سازمان با تاکید بر اهمیت رعایت استاندارد و شاخصهای زیست محیطی در کلیه فرایندهای مدیریت پسماند خاطرنشان کرد: در راستای تجهیز آزمایشگاه مرجع مدیریت پسماند و اخذ استاندارد های لازم ، این سازمان اقدام به خرید، نصب و راه اندازی یک دستگاه جذب اتمیک نموده و به این ترتیب با راه اندازی این دستگاه میزان عناصر مضر و مفید در کمپوست اندازه گیری می شود.

بر اساس گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، جعفری در انتها ابراز امیدواری کرد که بازاریابی بیشتر توسط تولیدکنندگان کمپوست در کنار توصیه اکید سازمان بوستان ها و فضای سبز شهرتهران به پیمانکاران فضای سبز طرف قرارداد مناطق 22 گانه جهت الزام کاربردکمپوست تولیدی آنهم با علامت استاندارد سبب رونق استفاده هر چه بیشتر از این محصول خواهد شد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا