ایرانیان بیشتر از استانداردهای جهانی نمک مصرف می‌کنند

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ دکتر هدایت حسینی مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو که در دوازدهمین گردهم آیی مدیران غذای دانشگاه های علوم پزشکی کشور در کرمانشاه سخن می گفت با اشاره به برنامه های سازمان جهانی بهداشت در حوزه ایمنی غذا گفت: کاهش مصرف نمک چربی و شکر از فاکتورهای اساسی این برنامه هاست.
 
وی همچنین به موفقیت‌های کشور در زمینه ایمنی و سلامت مواد غذایی اشاره کرد و گفت: در 10 سال گذشته وزارت بهداشت توانسته مصرف اسیدهای چرب ترانس مصرفی خانوار را از 25درصد به 5 درصد کاهش دهد و مقرر کرده که تا سال 92 مصرف این نوع از چربی را به 2درصد و پس از آن با شیبی ملایم به صفر برساند.
No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا