تاثیر همکاری کمیته امداد و جهاددانشگاهی در بهبود سطح فرهنگی و وضعیت اجتماعی نیازمندان

مجید مومنی در جریان بازدید از جهاددانشگاهی استان مرکزی که در راستای افزایش همکاری های این دو نهاد صورت گرفت، در حاشیه دیدار با مدیران و سرپرست جهاددانشگاهی استان اظهار کرد: امیدواریم با همکاری همه بخش ها و در سایه چنین همکاری هایی اقدامات موثری در کمک به خانواده های تحت حمایت انجام شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۳۲ میلیارد تومان توسط خیرین به ایتام و نیازمندان کمک ‌شده که این مبالغ مستقیما به ‌حساب خود استان واریز شده است، افزود: شالوده اصلی فعالیت های کمیته امداد بسترسازی فرهنگی و توانمندسازی مددجویان با ایجاد اشتغال پایدار و تامین مسکن است.

مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی تصریح کرد: کمیته امداد تولید کننده فقر نیست، عوامل بسیاری مولد فقر هستند و خروجی آن، ورودی کمیته امداد و سایر نهادهای دولتی است.

مومنی اضافه کرد: امسال مستمری مددجویان افزایش قابل توجهی داشته و حداقل به صورت ماهیانه ۴۶۰ هزار تومان نیز به حساب هر فرزند یتیم با عنایت حامیان واریز می‌شود.

علی اصغر غفاری زاده سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی نیز درخصوص این جلسه گفت: در این دیدار در خصوص راه اندازی کلینیک مستقل روانشناسی  و مشاوره در زمینه های مختلف، کمتر بودن تعرفه های کلینیک ژنتیک جهاد دانشگاهی نسبت به سایر مراکز، فعالیت در حوزه اشتغال و توانمندسازی، راه اندازی مرکز منش(مرکز نوآوری و شکوفایی جهاددانشگاهی) مباحثی طرح و توانمندی های این مجموعه برای مدیران کمیته امداد استان تشریح شد.

مدیرکل کمیته امداد در این دیدار، از بخش های مختلف درمانی جهاد دانشگاهی استان مرکزی همچون مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری، آزمایشگاه تشخیص طبی و آزمایشگاه ژنتیک بازدید کرد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا