دسترسی عمومی به واکسن جانسون اند جانسون در آلمان

ممیز دارویی اتحادیه اروپا ماه گذشته پس از بررسی موارد نادری از لخته شدن خون شهروندان آمریکایی در اثر تزریق یک دوز از این واکسن، کارآیی و ایمنی آن را تایید کرد. با وجود این تصمیم‌گیری در خصوص استفاده از این واکسن بر عهده کشورهای عضو اتحادیه گذاشته شد.

تصمیم مقامات آلمانی در خصوص تزریق واکسن جانسون اند جانسون در پی لغو محدودیت‌های مصرف واکسن آسترازنکا در هفته گذشته اتخاذ شده است. جریان تزریق واکسن آسترازنکا به دلیل گزارش موارد نادر و مشابهی از لخته شدن خون در افراد بالای ۶۰ سال و همچنین موارد بسیار نادر و بعضا مرگبار از لخته شدن خون در جوانان مختل شده بود.

به گفته وزیر بهداشت آلمان قرار است در نیمه دوم سال جاری ۱۰ میلیون دوز واکسن جانسون اند جانسون وارد این کشور شود. برای ایمن‌سازی کامل شهروندان در برابر کووید ۱۹ تزریق یک دوز از این واکسن کافی است.

ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تاکنون حدود ۱۵۵ میلیون نفر را در دنیا به طور قطعی مبتلا کرده و بیش از سه میلیون و ۲۴۰ هزار نفر نیز بر اثر بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش ویروس کرونا در انگلیس، بزریل، هندوستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

از ابتدای شیوع کرونا در ایران (اسفند ۹۸) تاکنون ۷۳ هزار و ۵۶۸ نفر از هموطنان جان خود را از دست داده اند.

منبع:ایرنا

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا