کاهش عفونت‌های بیمارستانی با نانو کف‌پوش‌های خودترمیم شونده

یکی از معضلاتی که در بخش بیمارستانی وجود دارد، عفونت بیمارستانی است و ما برای رفع این مشکل از کفپوش رزینی نانویی برای کاهش عفونت بیمارستانی استفاده کردیم. عدم نفوذپذیری و فقدان درز در این کفپوش‌ها یکی از مزایای این نوع کفپوش‌ها است.

شرکت فناور تولیدکننده این کف‌پوش‌های نانویی، این محصول را با قابلیت خودترمیم‌شوندگی تولید کرده است. این پوشش‌ها از جنس پلی‌یورتان پایه آب بوده که در مجاورت گرما می‌تواند ترک‌ها و آسیب‌های وارد شده به خود را ترمیم کند. معمولا در پوشش‌های پلیمری از حلال‌های آلی استفاده می‌شود که برای محیط‌زیست و سلامت جامعه خطرآفرین است، اما در محصولات این شرکت، فناوری استفاده شده عاری از حلال آلی بوده و پایه آب است. این کف‌پوش‌ها را می‌توان در ضخامت‌های کمتر از نمونه‌های موجود در بازار تولید کرد و همچنین می‌توان آن را روی زیرلایه‌های مختلف نظیر پلاستیک قرار داد.

از دیگر مزیت‌های این فناوری قابلیت خودترمیم‌شوندگی آن است، به‌طوری‌که در اثر گرما ساختار آن ترمیم می‌شود. بنابراین این محصول اگر در مقابل نور خورشید قرار داده شود، آسیب‌های خود را ترمیم می‌کند.

محمد رونق باغبانی، مدیر فروش این شرکت در این باره گفت: زمانی که ما از فناوری‌ نانو استفاده کردیم، موفق شدیم تا مقاومت به سایش را ۷ تا ۸  برابر افزایش دهیم. با توجه به این که فناوری‌ نانو موجب افزایش دوام و ماندگاری این کفپوش‌ها می‌شود، از نظر اقتصادی استفاده از آن‌ها اقتصادی و مقرون به صرفه است.

این کف‌پوش‌های نانویی در صنایع تولید دارو از قبیل شرکت تولیددارو و داروسازی دکتر عبیدی، بیمارستان‌هایی نظیر بیمارستان شهدای کرمانشاه، بیمارستان آتیه همدان، بیمارستان فیروزآبادی، بیمارستان اکبرآبادی، بیمارستان شهیدبهشتی شیراز، بیمارستان دکتر غرضی ملایر و بیمارستان سلمان فارسی بوشهر و مراکز صنعتی مهمی از جمله شرکت بهره‌برداری نفت و گاز، گروه صنعتی کرمان موتور و یکی از شرکت‌های دارویی، آرایشی و بهداشتی کاربردی شده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا