ماسک های آنتی باکتریال نانو تولید شد

 دکتر فرید رضایی، عضو هیئت علمی دانشگاه رازی درخصوص تولید ماسک آنتی باکتریال نانو اظهار کرد: این شرکت دانش بنیان در سال ۱۳۹۳ با هدف فعالیت در زمینه تکنولوژی‌های جدید تاسیس شد. در ابتدا تحقیقاتی در زمینه تولید کربن فعال از مواد اولیه مختلف از جمله پسماندهای زیستی در قالب چند پروژه دانشجویی و همکاری با دانشگاه رازی انجام شد که در نتیجه در سال ۱۳۹۴ شرکت موفق به دریافت تاییدیه دانش بنیان برای این محصول شد و شرکت به دانش فنی برای تولید گریدهای مختلف کربن فعال با استفاده از مواد اولیه متفاوت برای کاربردهای گوناگون دست پیدا کرد و در سال ۱۳۹۶ موفق به دریافت تاییدیه نانومقیاس برای کربن فعال شد.

وی با اشاره به شیوع گسترده پاندمی کرونا در جهان و ایران گفت: نیاز به وسایل پیشگیری از ابتلا و مواد ضد عفونی کننده موثر به شدت افزایش یافته و این شرکت دانش بنیان نیز در این راستا اقداماتی انجام داده است که یکی از این اقدامات؛ تولید و عرضه ماسک‌های سه لایه ضد باکتری است که به‌دلیل دارا بودن نانونقره در الیاف مورد استفاده، مانع از تجمع ویروس‌ها و باکتری‌ها در سطح خود شده و تا ۴۰ بار شست‌وشو نیز اثرات خود را حفظ کرده و قابل استفاده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه رازی افزود: استفاده از این ماسک‌ها علاوه بر زیبایی و ساختار مناسب، می‌تواند باعث پیشگیری از آلودگی‌های زیست‌محیطی ناشی از دور ریختن ماسک‌های یکبار مصرف و همچنین ممانعت از انتشار ویروس کرونا از طریق ماسک شود. همچنین محلول نانونقره در غلظت‌های مختلف توسط این شرکت تولید می‌شود که این محلول و ماسک‌های تولیدی در مراحل پایانی تست‌های خود هستند و به زودی تاییدیه‌های نهایی برای آنها اخذ خواهد شد.

به نقل از وزارت علوم، دکتر رضایی با اشاره به اینکه این طرح از تابستان ۱۳۹۹ ثبت شده است، افزود: ماسک‌های نانونقره در حال حاضر داری تاییدیه اولیه بوده و به صورت سفارشی و محدود تولید می‌شوند که با اخذ تاییدیه نهایی وارد فاز تولید انبوه خواهد شد.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا