محققان برای افرادی که به واکسن کرونا حساسیت دارند راه حلی یافتند

گزارش موارد آزمایش شده در مجله‌ی Annals of Internal Medicine منتشر شده است و نشان می‌دهد: اولین بیمار یک زن ۶۴ ساله بود که سابقه‌ی حساسیت به صدف داشت. او پس از دریافت دوز اول واکسن در عرض ۱۰ دقیقه دچار خارش پوست، کهیر و تپش قلب شد. وی توسط کادر پزشکی حاضر در محل واکسیناسیون با موفقیت درمان شد.

بیمار دوم زنی ۳۹ ساله بود که سابقه‌ی التهاب مخاط بینی آلرژیک داشت و پس از دریافت دوز اول روی قفسه‌ی سینه و گردنش کهیر ظاهر شد. کادر پزشکی محل واکسیناسیون او را تحت درمان قرار دادند اما در ادامه تورم خفیف صورت او باعث شد او را با آمبولانس به بخش اورژانس منتقل کنند. بعد از معالجه‌ای کوتاه علائم وی بهبود یافت و هنگامی که شرایطش پایدار شد مرخص شد.

هر دوی بیمارها پیش از دریافت دوز دوم برای بررسی بیشتر به محققانی که روی آلرژی کار می‌کنند ارجاع داده شدند. از آن‌جایی که هر دوی این دو نفر عضوی از کادر بهداشت و درمان بودند و با بیماران مبتلا به کووید-۱۹ زیادی روبه‌رو هستند می‌خواستند تا با مسئولانی مشورت کنند تا درباره‌ی دریافت دوز دوم تصمیم بگیرند. محققان این واکسن را بدون هیچ پیش‌درمانی در پنج دوز کوچک در فواصل ۱۵ دقیقه به آن‌ها تزریق کردند و در طول آن حال بیماران را از نظر واکنش آلرژیک ارزیابی کردند.

هردوی بیمارها به این نوع تزریق پاسخ خوبی دادند و در طول ۲۴ ساعت بعد از تزریق هیچ عارضه‌ی نامناسبی نشان ندادند. علاوه بر آن هردوی بیمارها ۳ تا ۴ هفته بعد از دریافت واکسن آنتی‌بادی IgG تولید کردند که علیه پروتئین سنبله کووید-۱۹ کار می‌کند که نشان دهنده‌ی آن است که این نوع واکسیناسیون به رغم تدریجی بودن کارآمد است.

منبع:ایسنا

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا