پروژه تولید عصاره‌ های میکروانکپسوله آغاز شد

سید مؤمن حجازی کجوری روز پنجشنبه در گفتگو با  ایرنا و در پاسخ به این سوال که اکنون چه تعداد مجوز برای تولید عصاره گیاهان دارویی و انواع دمنوش های گیاهی از سوی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت برای شرکت کشت و صنعت فرآوری گیاهان دارویی سها جیسا صادر و تایید شده اظهار داشت: اکنون کارخانه سها جیسا با اخذ ۱۳۵ پروانه تولید انواع عصاره های روغنی، خشک، هیدروپروپیلن گلایکولی، الکلی و گلیسیرینه و همچنین با اخذ ۵۳ مجوز تولید محصولات غذایی و انواع دمنوش های گیاهی یکی از تولید کنندگان بزرگ عصاره گیاهی در کشور است.

وی توضیح داد: میکروانکپسولاسیون روشی است که در انواع فرآیندهای صنایع غذایی و دارویی برای محافظت از ترکیبات حساس یا حفظ عطر و طعمی که ممکن است در طول فرآوری یا نگهداری از بین بروند در مقابل شرایط محیطی از جمله دما و رطوبت در میان یک لایه حفاظتی مناسب قرار می گیرند.

حجازی در پاسخ به این سوال که چه محصولات جدیدی در سبد تولید شرکت سهـا جیسـا قرار دارد نیز افزود: تولید عصاره های مورد مصرف در صنعت دام و طیور، تولید عصاره های میکروانکپسوله، اخذ مجوز تولید عصاره های جدید مطابق با نیاز مشتری و همچنین همکاری و امضای تفاهم نامه همکاری مشترک با شرکت های دانش بنیان و مراکز علمی پژوهشی به منظور توسعه محصولات و ارتقای سطح کیفی محصولات موجود از مهم ترین برنامه های در دستور کار این شرکت است.

شرکت کشت و صنعت فرآوری گیاهان دارویی سها جیسا وابسته به سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر سال ۱۳۸۲ در شهرک صنعتی سلمان شهر مازندران به بهره برداری رسید و هفت نوع عصاره گیاهی شامل، عصاره‌های هیدروالکلی، پروپلین گلایکولی، روغنی و عصاره‌های خشک در این شرکت تولید می‌ شود.شط

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا