ابتلای پنج درصد دانشجویان شریف به کرونا

دکتر مجید صفاری نیا در نخستین کنگره ملی دانشگاه و کووید ۱۹ که امروز در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، با بیان اینکه ۹ درصد خانواده های دانشجویان به کرونا مبتلا شده اند، تاکید کرد: تا ۹۰ روز بعد از ابتلای فرد به کرونا ۲۳ درصد عوامل روانشناختی در او دیده می شود. 

وی در ادامه با تاکید بر اینکه با حجم عظیمی از اختلالات روانشناختی مواجه هستیم که تبلور خود را در حوزه دانشجویی هم نشان می دهند، تصریح کرد: در این زمینه، یکی از نهادهای موفق در پیشگیری و کنترل کرونا وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان بوده است.

رییس مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با اشاره بر اینکه پر ریسک ترین گروه در زمینه ابتلا به کرونا دانشجویان هستند، افزود: با بررسی یک جامعه آماری ۲۳۰ هزار نفری از دانشجویان مشخص شد پنج درصد دانشجویان به کرونا مبتلا شده اند؛ اغلب این دانشجویان در منازل بستری و تحت درمان بودند و حدود ۱۴۶ نفر نیز در بیمارستان بستری شدند.

صفاری نیا افزود: جنس مداخله ما آرامش سازی و صبر است و به دانشجو باید حباب یا فاصله اجتماعی را تاکید کنیم. ماندن در خانواده با بزرگسالان و عادی سازی روابط را تقویت کردیم اما در تقویت رابطه دانشجو با استاد ضعیف هستیم که این موضوع نیز باید تقویت شود.

رییس مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان ضمن بیان اینکه برنامه های ترم تحصیلی آینده مداخله دوم یعنی سازگاری دانشجو و دانشگاه ها فعال می شود، اظهار کرد:  در آمار ۲۳ هزار و ۶۰۰ نفری، ۶۱ درصد دانشجویان نگران ابتلای خانواده به کرونا و ۴۰ و ۷ درصد نگران ابتلای خودشان به کرونا بودند.

در ادامه عمادالدین فاطمی زاده معاون دانشجویی دانشگاه شریف با بیان اینکه در یک سال پیش هیچ تصوری در خصوص بروز بیماری کرونا و قرار گرفتن در شرایط فعلی نمی کردیم، گفت: همه گیری ویروس کرونا باعث شد تا زندگی اجتماعی، اقتصادی و…. همه افراد دچار اختلال شود. 

وی همچنین تصریح کرد: آموزش مجازی طی این یک سال باعث شد تا زیر سخت های سخت افزاری را توسعه داده  و انقلاب دیجیتالی را باور داشته باشیم در حوزه آموزش ظرفیت استفاده از آموزش مجازی توانست به خوبی خود را نشان دهد و از این به بعد باید از این شیوه به عنوان یار و مکمل آموزش حضوری استفاده کنیم. 

فاطمی زاده خاطر نشان کرد: دانشجویان نو ورود برای اولین بار زیست بوم دانشگاه را تجربه می کنند و نتایج اولین طرح همدلی در دانشگاه های کشور نشان داده که دانشجویان  درگیری های جدی و نارضایتی های روان شناختی زیادی دارند که باید به صورت جدی از طریق مراکز مشاوره دانشگاهی مورد حمایت قرار بگیرند.

منبع:ایسنا 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا