شرایط تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی ایثارگران در وزارت آموزش و پرورش

در متن بخشنامه ابلاغی علی الهیار ترکمن آمده است که با عنایت به بخشنامه ۲۵ آذر ۹۹ سازمان اداری و استخدامی کشور به انضمام قانون تفسیر بند (و) ماده (۴۴) قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه کشور در ارتباط با نحوه صدور احکام رسمی مشمولان قانون مزبور و با رعایت مفاد بخشنامه صدرالذکر و مواردی جهت اجرا ابلاغ می شود.

مشمولیت بخشنامه چه کسانی هستند؟

۱- مشمولین قانون عبارتند از کارمندان ایثارگری که در زمان اجرای قانون برنامه پنجم توسعه کشور و تا تاریخ ۲۹ اسفند ۹۵ در یکی از حالات پیمانی، قرارداد کار معین و یا قرارداد موقت کارگری، دارای حکم کارگزینی و یا قرارداد مستقیم بوده و هم اکنون نیز شاغل وزارت متبوع باشند.

– نیروهای ایثارگری که به صورت قرارداد موقت و بر اساس قانون کار در دستگاه های اجرایی کشور به کارگیری شده اند، در چارچوب قانون کار جمهوری اسلامی ایران به قرارداد دائم تبدیل وضع می یابند.

– با امعان نظر به مفاد قانون استفساریه و نظریه مورخ ۱۶ آذر۹۹ دیوان عدالت اداری و نامه مورخ ۱۹ آذر ۹۹ سازمان اداری و استخدامی کشور، نیروهای شرکتی مشمول قانون فوق نیستند.

۲- ایثارگران مشمول ماده (۲۱) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در زمان حاکمیت قانون برنامه پنجم توسعه کشور عبارتند از :

الف : ایثارگران سهمیه بیست و پنج درصد (۲۵ درصد) شامل جانبازان، آزادگان، همسر و فرزندان شهدا، همسر و فرزندان جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر، همسر و فرزندان آزادگان دارای یک سال و بالای یک سال اسارت، پدر ، مادر ، خواهر و برادر شهید

ب : ایثارگران سهمیه پنج درصد (۵ درصد) شامل رزمندگان با سابقه حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه ها، همسر و فرزندان رزمندگان با سابقه حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه ها، فرزندان جانبازان زیر ۲۵ درصد، فرزندان آزادگان کمتر از یک سال اسارت

تذکر : مراجع تائید مدت حضور داوطلبانه در جبهه ها عبارتند از معاونت نیروی انسانی هر یک از رده های نیروهای مسلح در مورد رزمندگان متبوع خود، معاونت نیروی انسانی سازمان بسیج مستضعفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مورد بسیجیان و نیروهای مردمی اعم از مستخدمین دولت و صاحبان مشاغل و صنوف آزاد و افراد فاقد شغل و معاونت توسعه و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی در مورد جهادگران

٣- پست بلاتصدی در تشکیلات تفصیلی برای انتصاب افراد وجود داشته باشد. در صورت عدم وجود پست بلاتصدی مناسب برای افراد مشمول، می توان از طریق سامانه ملی مدیریت ساختار دستگاههای اجرایی کشور» نسبت به پیشنهاد تغییر عناوین پستهای سازمانی اقدام کرد.

۴- ایثارگران مشمول قانون برای انتصاب در پست های مشاغل تخصصی، می بایست دارای شرایط احراز شغل مربوطه از حیث مدرک تحصیلی باشد.

 ۵- ارائه گواهی ایثارگری

۶- رعایت شرایط عمومی استخدام و وجود مجوز بکارگیری فرد در زمان حاکمیت قانون برنامه پنجم توسعه کشور

۷- اخذ تاییدیه گزینش رسمی – قطعی

۸- ثبت اطلاعات و مستندات مشمولین برای دریافت شماره مستخدم در سامانه کارمند ایران

۹- تاریخ اجرای بخشنامه، پس از ارائه درخواست متقاضی و از زمان صدور موافقت هسته گزینش مبنی بر تائید صلاحیت فرد برای استخدام رسمی – قطعی می باشد.

۱۰- نظارت و مسئولیت بر حسن اجرای قانون و بخشنامه مزبور بر عهده مدیر کل استان خواهد بود.

 

 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا