بیمارستان هوشمند دبی راه‌اندازی شد

در این بیمارستان بیماران به فناوری‌های مختلفی دسترسی دارند و برای مثال می‌توانند با یک تبلت محیط اطراف را کنترل کنند و با کادر درمان ارتباط داشته باشند.

پامارات متحده عربی در زمینه پزشکی پیشرفت‌های زیادی را در سال‌های اخیر تجربه کرده و برای مثال در دوران شیوع ویروس کرونا، از اپ‌های موبایل برای ردیابی مبتلایان و همچنین بیماران مشکوک استفاده می‌کند و همچنین هوش مصنوعی برای جمع آوری داده‌ها و تصمیم‌گیری و تشخیص بهتر به پزشکان کمک می‌کند.

در حال حاضر امارات متحده عربی در بازار بیمارستان‌های هوشمند در خاورمیانه پیشتاز است و رشد سالانه‌ ۱۳ درصدی را تجربه می‌کند. در برخی بیمارستان‌های این کشور مانند بیمارستان «القاسمی» در شارجه از ربات‌ها برای برداشتن تومورها استفاده می‌شود.

دبی می‌خواهد به یک شهر هوشمند تبدیل شود و به همین دلیل روی خدمات درمانی هوشمند سرمایه‌گذاری می‌کند و در اولویت آن قرار دارد. حالا در «Silicon Oasis» دبی یک بیمارستان هوشمند شروع بکار کرده است.

بیمارستان دانشگاه «فقیه» با هزینه نزدیک به ۴۰۸ میلیون دلار ساخته شده و از تلاش‌های این شهر برای استفاده از فناوری در خدمات درمانی خبر می‌دهد. در این بیمارستان بیماران برای ارتباط با کادر درمان و همچنین کنترل محیط خود، در اتاق به یک تبلت دسترسی دارند تا از حفظ فاصله اجتماعی اطمینان حاصل شود. یک برنامه اختصاصی به پزشکان بیمارستان اجازه می‌دهد که از طریق یک مرکز کنترل وضعیت بیماران خود را در گذر زمان بررسی کنند.

علاوه بر دپارتمان‌هایی برای درمان بیماری‌های خاص مانند مشکلات قلبی و عضلات، تیمی از این بیمارستان جهت استفاده از ابزارهای دنیای فناوری برای عمل پیوند اعضا آموزش می‌بینند. ۱۲ اتاق عمل این بیمارستان پیش از استقرار در بیمارستان دبی، در آلمان توسعه پیدا کرده‌اند. ضمنا شرکت‌های فناوری بین‌المللی مانند فیلیپس، زیمنس و سیسکو هم در ساخت این بیمارستان هوشمند همکاری داشته‌اند.

منبع:دیجیاتو

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا