انارانه دانشجویی در کنار کودکان کار خانه شوش

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، دبیرخانه فعالیت‌های محرومیت‌زدایی و اجتماعی مهرباران سازمان دانشجویان با تاکید بر حمایت از فعالیت‌های دانشجویی در این حوزه و ایجاد فرصت همکاری و تعامل میان سازمان‌های مردم‌نهاد و گروه‌های دانشجویی با هدف ترویج و اشاعه فرهنگ یاری‌گری در یک بستر اخلاقی و کارآمد در پنجمین سال از اجرای طرح «انارانه» در کنار دانشجویان ایستاد تا گامی حداقلی در راستای ایفای نقش و مسئولیت خویش بردارد.
با همراهی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران و واحد علوم پزشکی شهید بهشتی، ظرفیت‌سازی فعالیتی، ایجاد بستر همکاری و تعامل میان دانشجویان و حمایت مادی و معنوی از ایده‌ها و فعالیت‌های دانشجویی شکل گرفته و دانشجویان توانستند شکوه مهربانی را به نمایش بگذارند.

خدمات یلدایی انارانه در دو نوبت 28 و 30 آذرماه در قالب بسته آموزشی، ارزاق، محصولات بهداشتی در ارتباط با پیشگیری از ابتلاء به کرونا و توزیع یک یادگاری کوچک عرضه و انتقال محتوای آموزشی در ارتباط با خودمراقبتی در دوران خطرناک کرونا، ارائه اطلاعات با بیان کودکانه در زمینه ضرورت استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌ی اجتماعی و شستشوی استاندارد دست‌ها در قالب بسته آموزشی به کودکان آموزش داده شد.

در راستای جلوگیری از شیوع بیماری در بین این کودکان نیز یک بسته ویتامین سی (قرص جوشان) و ژل ضدعفونی کردن دست در اختیار کودکان قرار داده شد.
همچنین به‌منظور اینکه بچه‌ها از این شب و این حرکت یک نماد به‌عنوان یادمانی از همدلی دانشجویان داشته باشند، هدیه‌ای کوچک در ارتباط با شب یلدا تهیه و توزیع شد.

از آنجا که جلوگیری از تشکیل زنجیره انتقال کرونا برای همه ما مهم است، تلاش و سعی گروه حاضر در این برنامه نیز بر این بود که تیم اجرایی و کودکان در این طرح آسیب نبینند که به همین دلیل تقسیم کودکان به گروه‌های کوچک‌تر ۵ نفره و رعایت فاصله، ماسک و ضد عفونی دست همه کودکان از جمله فعالیت‌هایی بود که در جهت حل این مشکل انجام گرفت.
طرح انارانه از سال ۹۵ در کانون آسیب‌های اجتماعی دانشگاه خواجه نصیر آغاز شد. تا سال ۹۷ این طرح با پخش انار در شب یلدا بین بچه‌های کار سطح شهر تهران برگزار می‌شد. در سال ۹۸ کانون مطالعات اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران، زیر نظر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی شعبه علوم پزشکی تهران، به این طرح پیوست.
دبیرخانه مهرباران با تاسی جستن به پیشینه‌ی تاریخی خود و رسالت و مسئولیت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و همچنین چشم‌اندازی که این دبیرخانه برای فعالیت‌های آتی خود، با توجه به نیازها و ضرورت‌های حال حاضر این حوزه از اقدامات و فعالیت‌های دانشجویی، در نظر گرفته، بیش از هر چیزی به‌دنبال ایجاد شبکه‌های تعاملی و یادگیرنده و تسهیلگری ارتباطی میان کنشگران دانشجویی است.

 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا