کنفرانس مطالعات موادغذایی در آمریکا

جهان با چالش‌های اساسی در حوزه مطالعات موادغذایی مواجه است؛ برخی مناطق جهان بطور فزاینده از ناامنی غذایی، گرسنگی و قحطی رنج می‌برند. در برخی مناطق دیگر، نگرانی‌هایی درخصوص پایداری زیست محیطی و اقتصادی وجود دارد.

کشت موادغذایی اصلاح ژنتیکی شده، نقش کشاورزی ارگانیک، تأمین تغذیه جمعیت انسانی در حال رشد، جایگزین شدن سیستم‌های کشاورزی سنتی با مدرن از جمله مهمترین حوزه های مورد بحث در کنفرانس آتی مطالعات موادغذایی خواهند بود.

دانشگاه ایالتی و موسسه پلی تکنیک ویرجینیا، این کنفرانس را در سه محور اصلی ذیل برگزار می‌کند:

تولید موادغذایی و پایداری تولید

غذا، تغذیه و سلامت

سیاست‌ها و فرهنگ‌های غذایی

آخرین مهلت ارسال مقالات 18 اوت (27 مرداد) اعلام شده است. علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت کنفرانس مراجعه کنند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا