شدت کووید ۱۹ در جوانان بیش از سایرین است

به گفته محققان بسیاری از این افراد حتی پس از نابودی کامل ویروس نیز به مراقبت‌های پزشکی مستمر نیاز دارند.

در تحقیقات دانشگاه هاروارد، پرونده پزشکی بیش از ۳۲۰۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ بین ۱۸ تا ۳۴ ساله که در بیمارستان بستری شدند، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. از بین این افراد حدود ۲۱ درصد به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شدند و ۱۰ درصد برای تنفس نیاز به دستگاه تنفس‌ مصنوعی (ونتیلاتور) داشتند. در مجموع ۲.۷ درصد از جوانان بستری شده در بیمارستان، جان خود را از دست دادند و ۳ درصد از این افراد حتی پس از ترخیص از بیمارستان و نابودی کامل ویروس نیز به دریافت کمک‌های پزشکی نیاز داشتند.

در این تحقیقات مشخص شد در بین جوانایی که دچار علایم شدید کووید ۱۹ شده‌اند، بیماری‌های زمینه‌ای مانند فشارخون، دیابت و چاقی، متداول بوده است.

در طول چند ماه اخیر با کاهش تدابیر پیشگیرانه و بازگشت شهروندان به محل کار، تعداد جوانانی که به کووید ۱۹ مبتلا شدند، افزایش قابل توجهی یافته است و سازمان جهانی بهداشت در خصوص تبدیل شدن جوانان به عامل اصلی شیوع ویروس کرونا در بسیاری از کشورها هشدار داده است.

ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹»  اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

تدروس آدهانوم مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه JAMA Internal Medicine منتشر شده است.

منبع:ایرنا

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا