جوانـه ای پرخاصیت از دل طبیعت

جوانـه گنـدم داراي خاصـيت تـب بـر، صـفرابر و آرام بخـش اسـت ؛ همچنين شامل انواع فراواني از ويتامين هـا، مـواد معـدني و پـروتئين اسـت و در درمـان بيمـاري هـايي نظيـر كوليـك، اسكيزوفرني، ميگرن، آتاكسي، بيماري هاي سيستم عصـبي، بيماري هاي رواني حاد، اولسر و گاستريت مـؤثر اسـت.

مطالعات نشان مـي دهـد مصـرف روغـن جوانه گندم سبب افزايش سريع محتواي ويتامين E در مغز، كبد، قلب، ريه ها، كليه ها و طحال و حفاظت آنتي اكسيداني بسيار قوي در اين اندامها و بافـت هـا مـي گـردد.

در یک آزمایش، در افرادی که جوانه گندم را در برنامه غذایی شان داشتند، افزایش ترشح TNF به وسیله ماکروفاژها و تحریک سلول های کشنده طبیعی مشاهده شد که هردوی این فواید به آپوپتوز (مرگ سلول) سلولهای سرطانی می انجامند.

همچنین مطالعات نشان داده است که مصرف دانه گندم کامل وجوانه گندم از احتمال بروز خطراتی که منجر به بیماری هایی مانند انسداد شریان های قلبی می‌شوند پیشگیری کرده و سلامت کل سیستم قلبی-عروقی را افزایش می دهد.

 وجود اوکتاکوسازول در این گیاه نشان می دهد که عامل کاهش احتمال سکته‌ها و مشکلات خطرناک قلبی عروقی دیگر است.

جوانه گندم به علت ویتامین ها و مواد مغذی فراوان می تواند تاثیری چشمگیر در تقویت عوامل ضد پیری مانند شفافیت و کیفیت پوست و ریزش مو داشته باشد.

تالیف:نداجوادهراتی

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا