شیرین کننده های بدون کالری، عامل برخی بیماری های متابولیک

سیناپرس: مصرف این شیرین کننده ها به دلیل کالری پایین آنها مفید تلقی می شود اما محققان با تحقیق در مورد مصرف مداوم این شیرین کننده ها، به این نتیجه دست پیدا کردند که فرمولاسیون این مواد باعث حساسیت به گلوکز از طریق القای تغییراتی در میکروبیوتای دستگاه گوارش می شود.

محققان با بررسی مسیرهای متابولیک میکروبی تغییر یافته توسط این شیرین کننده ها که به حساسیت میزبان به بیماری های متابولیک مربوط می شود، بسیاری از مضرات مصرف مداوم شیرین کننده های بدون کالری را شناسایی کرده اند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا