میزان تمایل مردم به مهاجرت به شهرهای دیگر

 نتایج نظرسنجی ملی ایسپا نشان می دهد، ۳۷.۲ درصد از شهروندان برای زندگی ترجیح می دهند، به شهر دیگری مهاجرت کنند. ۶.۳ درصد ترجیح می دهند به روستای دیگر بروند و ۵۶.۱ درصد نیز ترجیح می دهند، در محل سکونت فعلی به زندگی خود ادامه دهند. ۰.۴ درصد نیز از پاسخ امتناع کردند.

نتایج به تفکیک گروه های مختلف نشان می دهد، بین زنان و مردان از حیث تمایل به مهاجرت تفاوت معناداری وجود ندارد. هر اندازه سن بالاتر می رود، تمایل به مهاجرت شهری کمتر می شود. افراد با تحصیلات دانشگاهی نسبت به افرادی که تحصیلات دانشگاهی ندارند، بیشتر تمایل دارند به شهر دیگری مهاجرت کنند. همچنین افراد ساکن در شهرهای غیر از مرکز استان با ۴۱.۶ درصد بیشتر از سایر گروه ها، تمایل دارند به شهرهای دیگر مهاجرت کنند.

طرح نظرسنجی مذکور به صورت ملی و با جامعه آماری شهروندان بالای ۱۵ سال کل کشور و حجم نمونه ۱۲۰۹۵ در آبان و آذرماه ۱۳۹۸ به صورت مصاحبه حضوری (در منازل) توسط ایسپا اجرا شده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. مهاجرت بسیار زیاد شده.متاسفانه.خوب کار و امکانات نیست در شهرهای کوچک مخارج سنگین و کمر شکن مهاجرت میکنند به هوای زندگی بهتر شغل.امکانات ولی متاسفانه فاجعه میشه زندگی برای اونا و شهروندان که دران شهر هستن سخته میشه.باید فکر اساسی بشه.نه فقط حرف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا