روشی برای تشخیص رسیده بودن آووکادو ابداع شد

این روش به طور خاص برای پی بردن به زمان رسیدن دقیق میوه آووکادو ابداع شده و مهم‌ترین مزیت آن دقت بالای روش یادشده است که از اسراف و دور ریخته شدن میوه‌ها جلوگیری می‌کند.

ابزار یادشده با تاباندن اشعه لیزر بر روی پوست میوه آووکادو و لرزاندن نامحسوس سطح آن، میزان استحکام پوسته میوه را بدون وارد آوردن هرگونه فشار یا آسیبی اندازه‌گیری می‌کند و از همین طریق رسیده بودن یا نبودن میوه مشخص می‌شود.

این روش توسط محققان انگلیسی ابداع شده و پیش بینی می‌شود دور ریز و اسراف در مصرف میوه آوواکادو را تا ۳۰ درصد در این کشور کاهش دهد. با توجه به اینکه انگلیس سالیانه تا ده هزار تن میوه آووکادو وارد می‌کند، این روش آزمایش رسیده بودن میوه‌های مذکور باعث صرفه‌جویی قابل توجهی می‌شود.

روش یادشده برای تاباندن لیزر و برآورد میزان استحکام پوست میوه آووکادو، ارتعاشات لیزری داپلر یا ال دی وی نام دارد و ممکن است در آینده در مورد میوه‌های دیگری نیز به کار گرفته شود.

منبع:مهر

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا