بقای کرونا ویروس در آب خام حداکثر ۲ روز است

احمد جنیدی، افزود: مطابق با نتایج مطالعات موجود حداکثر زمان بقای کرونا ویروس در آب خام تصفیه نشده حداکثر ۲ روز است. از سوی دیگر با توجه به اینکه این ویروس در برابر مواد گندزدا حساس است، بنابراین، فرایندهای معمول در تصفیه خانه‌های آب آشامیدنی و گندزدایی آنکه توسط ترکیبات کلر انجام می‌شود به راحتی قادر به حذف این ویروس از آب شرب است.

وی تاکید کرد: بررسی‌های انجام شده نیز نشان می‌دهد که تا کنون کرونا ویروس در هیچیک از سامانه‌های آب آشامیدنی شناسایی نشده است.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در ادامه به هموطنان توصیه کرد: در صورت عدم دسترسی به منابع مطمئن آب شرب، با استفاده از روش‌های سالم سازی آب آشامیدنی از جمله جوشاندن (به مدت ۳ دقیقه از زمان جوش) یا افزودن محلول کلر ذخیره ۱ درصد به میزان ۳ الی ۷ قطره به یک لیتر آب، آن را سالم سازی کنید.

منبع:مهر

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا