ظرفیت ایجاد ۵ کارخانه نوآوری در تهران

مهدی عظیمیان در گفتگو با مهر اظهار کرد: این کارخانه نوآوری آزادی شعبه اول پارک فناوری پردیس به شمار می رود که سال گذشته با حضور رئیس جمهور افتتاح رسمی شد و اکنون تعداد زیادی از استارت آپها در آن مشغول فعالیت هستند.

به گفته مدیر کل توسعه شعب و پردیس‌های پارک فناوری پردیس، شعبه دوم پارک فناوری پردیس که اکنون در حال تکمیل است در شرق راه اندازی شده و هشتاد درصد تیم ها اکنون در آن مستقر هستند.

وی در خصوص شعبه دوم پارک فناوری پردیس در قالب کارخانه نوآوری «های وی» گفت: اینجا فضایی در اختیار سازمان فضایی بوده که کارهای اداری در آن انجام می شد و به معاونت علمی واگذار شد. متراژ این مکان برابر با ۵هزار متر است که شعبه دیگر پارک فناوری محسوب می شود.

مدیر کارخانه نوآوری با تاکید بر اینکه می بایست تعدادی از تیم ها در آن مشغول فعالیت شوند وسپس راه اندازی رسمی شود، خاطر نشان کرد: البته که این کارخانه به عظمت کارخانه نوآوری آزادی نیست اما به عنوان شعبه دوم راه اندازی شده است.

عظیمیان با تاکید بر اینکه برای ایجاد شعبه سوم پارک فناوری پردیس «پردیس سامیت» هم در حال رایزنی هستیم، گفت:به نظر می رسد تا ۵ شعبه در تهران امکان فعالیت و خروجی مطلوب داشته باشد.

مدیر مرکز شتابدهی نوآوری پارک فناوری پردیس تاکید کرد: معاونت علمی و فناوری در استانهای مختلف اقدام ترویجی ایجاد کارخانه های نوآوری کرده و خیلی از آنها به کارخانه آزادی آمدند تا مشاوره بگیرند و در راستای آن بتوانند یک کارخانه را راه اندازی کنند.

مدیر کارخانه نوآوری ادامه داد: اذربایجان شرقی، اردبیل، یزد، اصفهان، شیراز و … به کارخانه آزادی آمدند تا از اینجا ایده بگیرند.

عظیمیان افزود: با توجه به اینکه هیئت دولت ابلاغ کرده که هر استانداری تا پایان دولت کارخانه نوآوری راه اندازی کند، این وظیفه ما را سنگین تر می کند. مدیریت کارخانه های نوآوری که قرار است در اماکن متروکه راه اندازی شود به  عهده استانهای دیگر است.

وی افزود: ما در تهران، شعب دیگر پارک در تهران را مدیریت می کنیم ولی مابقی کارخانه های نوآوری در استانها و شهرستانها با مدیریت خودشان است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا