گردشگری و باستان شناسی
-
شهر گمشده اژدها کشف شد
تیمی از باستان شناسان کشور مغولستان در پی حفاری مناطقی از استپهای شرق اوراسیا، موفق به کشف و شناسایی بقایای شهر باستانی اژدها شدند که تنها نام آن در منابع تاریخی ذکر شده و تاکنون هیچ کس از محل آن اطلاعی نداشت.
ادامه مطلب » -
گردشگری دریا، موهبتی که نادیده انگاشته شده است
گردشگری دریایی و ساحلی، از سودآورترین و جذاب ترین حوزه های گردشگری جهان محسوب می شوند؛ حوزه ای که اکنون در ایران طفلی نوپاست و نیاز به توجه بیشتری دارد.
ادامه مطلب » -
نقش های کهن ایرانی هنری رو به زوال
سال گذشته مرکز پژوهش های مجلس گزارشی منتشر کرد که در آن آماری ارائه شده بود مبنی بر اینکه ۸۰ درصد وسایل و ابزار صنایع دستی تولیدات داخلی هستند.
ادامه مطلب » -
کشف فسیل ماموت در مکزیک
عملیات عمرانی ساخت فرودگاه بینالمللی جدید در مکزیکوسیتی منجر به کشف بقایای فسیل شده ماموتها، بقایای انسانی و تعدادی از دیگر جانوران عصر پلیستوسن با قدمت بیش از 35 هزار سال شد.
ادامه مطلب » -
سفرهوشمند در دوران کرونا
همزمان با بازگشایی تدریجی اماکن گردشگری و احتمال از سرگیری سفرها بعد از ماه رمضان، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پروتکلی، نحوه برخورد با موارد مشکوک به کرونا را در اماکن توریستی تشریح کرده است.
ادامه مطلب » -
شهر باستانی نینوا بازسازی میشود
تیمی از باستان شناسان و متخصصان فناوریهای دیجیتال در حال اجرای پروژهای هستند که در آن آثار باستانی و بقایای شهر تاریخی نینوا در شمال عراق، بازسازیشده و بهصورت واقعیت مجازی در دسترس قرار میگیرند.
ادامه مطلب » -
نئاندرتال ها نساجی میکردند
شواهد باستانشناسی از یک سایت پیشازتاریخی واقع در فرانسه اثبات میکند که قدیمیترین فناوری شناختهشده نساجی و بافت ریسمان در 40 هزار سال پیش متعلق به نئاندرتال ها بوده است.
ادامه مطلب » -
اقتصاد رشته های تجسمی مورد غفلت قرار گرفته است
دکتر بهنام زنگی در دی ماه 1353 در تهران دیده به جهان گشود. وی به دلیل علاقه و توانایی هایی هنری که داشت، در حوزه هنری فعالیت کرده و همواره دغدغه هنر نقاشی و گرافیک را دارد.
ادامه مطلب » -
قرار گرفتن ساحل و کویر در کنار هم
احتمالا اغلب ایرانیان به شمال کشور سفر کرده اند و متاسفانه در اثر همین سفرها تمام خطه شمال کشور از گیلان تا مازندران متاثر از فعالیت های نادرست انسان و به واسطه دستکاری های محیط طبیعی توسط او تخریب شده است.
ادامه مطلب » -
گردشگری مذهبی، پتانسیلی که از آن غافل مانده ایم
از نیمه قرن بیستم به بعد، عواملی مانند جهانی شدن، توسعه سرمایه داری، پیشرفت ابزارهای حمل ونقل و توسعه ارتباطات تکنولوژیکی به توسعه صنعت گردشگری منجر شد.
ادامه مطلب »