کاهش 23 درصدی خطر مرگ زودرس با مصرف روزانه 10 گرم آجیل

به گزارش ایرنا از ساینس،مطالعات قبلی ارتباط مصرف آجیل با کاهش بیماری های قلبی را ثابت کرده بود؛ ولی این اولین باری است که تاثیر آجیل در تمام بیماری ها مورد بررسی قرار گرفته است.

در این تحقیقات که 120 هزار شهروند 55 تا 69 ساله هلندی از نظر وضعیت سلامتی و رژیم غذایی از سال 1986 میلادی به مدت 10 سال مورد بررسی قرار گرفتند نشان داد:مصرف حداقل 10 گرم آجیل در روز، خطر مرگ زودرس را 23 درصد کاهش می دهد.

بر اساس نتایج این تحقیقات، مرگ زودرس ناشی از سرطان، دیابت، بیماری های تنفسی و عصبی در داوطلبانی که روزانه آجیل مصرف می کردند، کمتر دیده شد. در این افراد بیماری دیابت 30 درصد کمتر دیده شد، همچنین میزان کاهش بیماری های تنفسی 39 درصد بود.

آجیل شور و بوداده و فرآورده های آجیل مانند کره بادام زمینی، به دلیل وجود چربی و نمک، خاصیت درمانی ندارند. آجیل منبع غنی فیبر، انواع ویتامین، ترکیبات آنتی اکسیدان و اسیدهای چرب غیر اشباع است و به همین دلیل تاثیر بسزایی در افزایش سلامتی و بهبود عملکرد ارگان های مختلف دارد.

نتایج این تحقیقات در نشریه Epidemiology منتشر شده است.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا