زیست مهارگرها محصولات بدون سم و آفت

به گزارش سیناپرس، دکتر مصطفی قانعی، در گفتگو با مهر اظهار داشت: با توجه به اهمیت زیست‌مهارگرها، استانداردهای ملی در این حوزه به تازگی تدوین شد و به تصویب سازمان استاندارد رسید.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون در هیچ جای دنیا روی زیست مهارگرها و استانداردهایش کار نشده است، عنوان کرد: در حالت عادی برای دفع آفات میوه‌ها و محصولات گیاهی از سموم شیمیایی استفاده می‌شود؛ اما با استفاده از فناوری زیستی برای مهار این آفات از یک روش بیولوژیک استفاده می‌شود که هیچ‌گونه خطرات زیستی و مخاطرات سلامتی ندارد.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: به عنوان مثال کشاورزان برای داشتن محصول سالم نیاز دارند که از زیست مهارگرها بهره ببرند؛ زیست مهارگرها بدون سم و آفت است و با آفت های یک محصول مبارزه می کند.

وی با بیان اینکه اکنون زیست مهارگرها روز به روز گسترش می یابند، بیان داشت: این محصول می تواند جایگزین مناسبی برای محصولات شیمیایی باشد و متقاضیان این محصول را از سردرگمی برای استفاده از چنین محصولی در بیاورد.

قانعی افزود: در حال حاضر شرکت های دانش بنیانی هستند که زیست مهارگر تولید و به بازار عرضه می کنند.

وی با اشاره به برخی مصوبات استانداردهای زیست مهارگر ها خاطر نشان کرد: تدوین این استانداردها تاثیر مثبتی بر روند رو به رشد حوزه زیست‌فناوری در کشور خواهد داشت

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا