دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم

باتوجه به اهمیت  موضوع و نقش سازنده علوم و صنایع غذایی و همچنین تغذیه مناسب و سالم در جامعه، از کلیه مسئولین، متخصصین ، مهندسین، کارشناسان و صاحب نظران انتظار می رود تا با ارایه جدیدترین مقالات و دستاوردهای علمی و تجربی خود در راستای ارتقای سطح علمی این حوزه و در نهایت افزایش بهره وری و نهایتا توسعه همه جانبه و صحیح جامعه گامی استوار برداریم.
در طی سال­های اخیر همایش و کنفرانس های متعددی پیرامون مسائل مختلف علوم و صنایع غذایی برگزار شده است؛ اما با توجه به اهمیت موضوع  علوم و صنابع غذایی و ضرورت این رشته موثر و کاربردی در کشور، سازمان و کمیته برگزاری این کنفرانس برآن شد تا با هدف ايجاد فرصتي مناسب براي تبادل اطلاعات و ارایۀ دستاوردها و یافته های پژوهشي و علمی صاحب نظران، پژوهشگران و دست‌اندرکاران و اندیشمندان کنفرانس فوق را برگزار نماید.
 

محورهای اصلی:
روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
روش های نوین پایش کیفیت
آموزش، رسانه و سلامت غذا
ایمنی مواد غذایی
گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
فرآورده های غذایی ارگانیک
میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا
ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
کاربرد ضایعات مواد غذایی
نانو فناوری در صنایع غذایی
مواد نگهدارنده طبیعی
مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
روشهای کاهش بکارگیری افزودنی¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذایی
کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده
بسته بندی در صنایع غذایی
بسته بندیهای مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی
بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت
نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
فرآوری پسماندهای کشاورزی
روش¬های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه
تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف
راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
روش های شناسایی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده
نقش مدیریت در صنایع غذایی
جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان
بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
پدافند غیر عامل در صنایع غذایی
روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی
فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی
نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
سیاستهای حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی
بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی
اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی
فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)
بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز
طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن
طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی
طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی
چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی
سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی
تغذیه در بارداری
بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی
محور آزاد
محورهای فرعی
زراعت و اصلاح نباتات
باغبانی
گیاهان دارویی، ادویه ای و صنایع وابسته
شیلات و منابع طبیعی
علوم دامی

بنابراین از کليه علاقه‌مندان و صاحب نظران دعوت می گردد تا با ارسال يافته‌هاي اصيل علمي و پژوهشي خود از طریق درگاه کنفرانس (www.foodconf.ir) در برگزاري هر چه بهتر این کنفرانس مشارکت فعال داشته باشند.
 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا