سامانه جامع اولویت‌های پژوهشی کشور راه اندازی شد

شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه ICT می‌توانند نیازمندی‌های فناورانه خود جهت توسعه محصولات دانش‌بنیان را در قالب اولویت پژوهشی یا طرح پژوهشی در این سامانه به ‌صورت رایگان اطلاع‌رسانی کنند و به کمک ظرفیت ایجاد شده توسط این سامانه، از ظرفیت جامعه دانشگاهی در راستای توسعه‌ محصولات دانش‌بنیان خود بهره‌مند شوند.

بر اساس این گزارش، در این سامانه امکان مشاهده آزاد و رایگان کلیه اولویت‌های پژوهشی دستگاه‌های اجرائی کشور (حدود 35000 عنوان اولویت پژوهشی از 600 دستگاه) و برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان در همه رشته‌های دانشگاهی، از یک پنجره واحد و باقابلیت انواع مختلفی از جستجوها از سال 1392-1396 فراهم‌شده است. 
پژوهشگران و محققین می‌توانند با استفاده از این سامانه ضمن تعریف پایان‌نامه‌های خود در راستای اولویت‌های پژوهشی دستگاه‌های کشور و یا شرکت‌های دانش‌بنیان، از مزیت‌های مختلف آن همچون حمایت مالی، کسر خدمت سربازی و قرار گرفتن در لیست اولویت‌های استخدامی شرکت‌های دانش‌بنیان کشور استفاده کنند. همچنین فارغ‌التحصیلان نیز می‌توانند طرح‎های پژوهشی دستگاه‌های کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان را جستجو و برای انجام آن اقدام کنند. 
در این سامانه قابلیتی تحت عنوان ماژول «به من اطلاع بده» پیش‌بینی‌شده است، که محققین می‌توانند به کمک آن، با تعریف برخی از کلیدواژه‌ها، در صورت تعریف اولویت پژوهشی و یا طرح پژوهشی جدید توسط یک دستگاه دولتی‌ها و یا یک شرکت دانش‌بنیان ، در زمینه موردعلاقه‌شان، از آن مطلع شوند. 
همچنین با استفاده از این سامانه، شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند از طرح‌های پژوهشی دستگاه‌های دولتی آگاه شده و برای اخذ پروژه‌های تحقیقاتی از دستگاه‌های دولتی اقدام کنند.

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا