مصرف میوه انسان را گرسنه تر می کند

به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی هلث، پیامی که در ذهن همه ما ریشه دوانده، این است که رژیم غذایی ما باید دست کم دارای پنج وعده میوه و سبزیجات در روز باشد.

این استاندارد طلایی برای کمک به حفظ یک شیوه زندگی سالم حیاتی است اما معمولا افرادی به مصرف زیاد میوه روی می آورند که می خواهند وزن کم کنند.

اما یک مطالعه جدید مشخص کرده است که این نصیحت باید با یک کلمه هشدار دهنده همراه باشد.

محققان دانشگاه سوترن کالیفرنیا در آمریکا که این مطالعه را انجام داده اند، می گویند: قند موجود در میوه، عسل و نوشابه های گازدار میل انسان را برای مصرف غذاهای خوشمزه تر تحریک می کند و سبب می شود که افراد احساس گرسنگی بیشتری بکنند.

محققان در این مطالعه محور توجه خود را بر چگونگی واکنش مغز و بدن بر دو نوع قند گلوکز و فروکتوز، متمرکز کردند.

گلوکز که تقریبا در تمامی کربوهیدارت ها از جمله نان یافت می شود همه سلول های بدن از جمله سلول های مغزی را تغذیه می کند.

اما از طرف دیگر فروکتوز که در میوه ها و سبزیجات یافت می شود به اندازه زیادی در کبد سوخت و ساز می شود.

عسل، سس های سالاد و بسیاری از نوشابه های گازدار مملو از فروکتوز هستند.

کاتلین پیج استادیار پزشکی در دانشکده پزشکی کک واقع در جنوب کالیفرنیا می گوید: فروکتوز نمی تواند موجب تحریک هورمون هایی مانند انسولین شود که به احساس سیری انسان کمک می کند.

در این مطالعه محققان با مقایسه افرادی که فروکتوز مصرف کرده بودند با افرادی که گلوکز خورده بودند متوجه فعالیت بیشتر در منطقه پاداش مغز و میزان بیشتر احساس گرسنگی و میل به غذا خوردن در افرادی شدند که فروکتوز مصرف کرده بودند.
 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا